Endring i Roughnecks styret

Det vil fra og med Oktober 2019 bli en endring i Roughnecks styrets sammensetning grunnet leders helse. Roughnecks leder, Øyvind Midtbø, trer nå av i jobben som leder pga en nært forestående nakkeoperasjon. Det har helt siden forrige årsmøte vært en kjent sak for Roughnecks at Øyvind Midtbø ville tre av som leder når hans helsesituasjon ville bli forverret. I årsmøte referatet for 2019 ble det notert slik: «Da Øyvind Midtbø i utgangspunktet ønsket å trekke seg som leder hadde valgkomiteen også som oppgave å finne en ny leder kandidat. Dette klarte de ikke. Etter forslag fra Valter Vøyum, og velvilje fra Øyvind, ble konklusjonen at Øyvind fortsetter som leder til han må gi seg pga forventet forverret helsetilstand. Styret får da i oppgave å finne ny kandidat som velges inn på ekstraordinært årsmøte. Styret kan her be om hjelp valgkomiteen til å finne kandidat når dette skjer.»

Nå er det ikke kalt inn til noe ekstraordinært årsmøte for å velge en ny leder, men på bakgrunn av leders helse ser han seg nødt til å tre av. Det faller seg da naturlig at styrets nestleder, Geir Svendsrud, fra og med Oktober 2019 og frem til neste årsmøte i April 2020 trer inn i rollen som fungerende leder for supporterklubben. Ny permanent leder for Roughnecks vil bli valgt inn på supporterklubbens kommende årsmøte.

Endring #2 er at Sveinung Hegreberg også har valgt å trekke sag fra årets Roughnecks styre. Dette fordi ha ser at han ikke har tid og kapasitet til dette og at det vil gå utover egen helse om han fortsetter.

Dagens styre består nå av 8 medlemmer og ingen vara-medlemmer.

Dagens nestleder, Geir Svendsrud, trer fra og med Oktober 2019 inn i rollen som leder for supporterklubben. Han vil sammen med resten av styremedlemmene styre skuten frem til årsmøtet i april 2020.

Øyvind Midtbø trer av som leder for supporterklubben grunnet helseutfordringer og en nært forestående nakkeoperasjon. Øyvind skal nå bruke tiden på egen helse men han vil også fortsette som en lagleder for Roughnecks sitt eget hockey team.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.