Straen huset + hockey = sant

Hockeyfolkets nye samlingsplass i Stavanger.

Roughnecks har de siste årene savnet en uteplass i Stavanger som de kan kalle «sin plass». Det har vært diskutert mye frem og tilbake, folk har lurt på hvor skal en gå for å få se bortekamper på storskjerm og hvor en skal samles. De fleste plassene i Stavanger blir det vist fotball, Tour de France og andre sportssendinger som krasjer med hockey og Oilers kamper. Dette vil det nå bli en løsning på og hockeyfolket får en plass som vil bare vise Oilers bortekamper på storskjerm.

Straen Huset består av tre utesteder. Nåløyet, Cafe Barokk og Taket. Nåløyet er plassen som vil bli «basen» til Roughnecks og alle andre Oilers fans som liker å se hockeykampene sammen mens de tar seg en øl eller flere. Men det vil selvfølgelig ikke bare være når det er bortekamper en skal samles her. Før hver hjemmekamp vil en kunne ha ett hockey-vorspiel her sammen med gode venner.

Uteplassen foran Cafe Barokk, hvor det også er uteservering av både mat og drikke, skal dekoreres med Oilers flagg for å vise hvor det skjer. En rekke «små» flagg er på plass, men det er også bestilt inn ett stort flagg på 3,15m x 3,85m som skal vaie i vinden på alle hjemmekamp dager. Å dersom folket nå tenker nei tja jo men det er jo så vrient å komme seg opp til hallen derfra. Ta det med ro for dette har eierne av Straenhuset tenkt på.

Uteservering på Cafe Barokk. Her kan en få seg en matbit og noe godt i glasset.

De har gått til innkjøp av en stor buss som skal frakte alle opp fra vorspielet til DNB Arena gratis!!! Bussen skal være på plass ved DNB Arena senest 30 minutter før kampstart. Videre så vil bussen stå parkert ved hallen under kamp og frakte folket gratis ned til Stavanger igjen. Og når det nå fortsatt er endel av hockeyfansen som tviler litt og tenker at dette blir jo dyrt for det er så høye priser på disse plassene. Roughnecks medlemmer vil få ViP priser på utvalgte drikkevarer på hele Straenhuset (Nåløyet, Taket og Cafe Barokk) og på matservering ved Cafe Barokk. Som alle vet så har vi ikke lov å reklamere med billige priser på øl og hvor lav den blir, men hvis vi sier litt hysj hysj og ikke fortell det til noen så kan vi si at 59,- er en pris det er enighet om.  Å som om dette ikke er nok så vil alle Roughnecks medlemmer kunne gå inn på Taket uten å måtte betale cover charge. Her finner vi den tradisjonsrike nattklubben som jeg faktisk besøkte første gangen da jeg var gakkgakk i Madlaleiren for maange år siden. Og for å nevne en ting som gjør det verdt å benytte seg av denne plassen, foruten om reduserte priser på utvalgte varer for Roughnecks medlemmer, så har de nattmat servering her inne. Dropp kebab-køen, Burger King og McDonalds for her er det eget kjøkken med god mat som serverer fra kl.22:00 – 03:00

Så for å oppsummere hva som inngår i avtalen mellom Roughnecks og eierne av Straen Huset.

 • Hockey vorspiel før alle hjemmekamper
 • ViP priser på diverse drikke og mat på Straen Huset for Roughnecks medlemmer

  Straen Huset blir samlingspunktet for hockeyfansen. Nåløyet viser hockey på storskjerm, matservering på Cafe Barokk og på nattklubben Taket kan en avslutte en helaften

 • Gratis buss til og fra DNB Arena. Ankommer hallen senest 30 min før kampstart
 • Gratis adgang til nattklubben Taket for Roughnecks medlemmer
 • Nåløyet har 20 års grense pga brennevin servering, men ved hockey events er det unntak hvor de på 18 og 19 slipper inn. Det blir da ikke anledning til å nyte brennevin ved bordene.
  • På hockeyvorspiel før kamper
  • På visning av Oilers bortekamper på storskjerm (etter kampslutt er det 20 års grense)
  • På eventuelle ekstraordinære hockey events som arrangeres utenom kampdager

Når starter dette da??? Torsdag 24.august er det tid for CHL kamp hjemme mot Kometa Brno og det blir hockey vorspiel på Nåløyet. Bussen skal da være på plass og frakte folket til og fra hallen. Dørene åpner på Nåløyet kl.17:00 og det er kampstart kl.19:30 i DNB Arena.

Lørdag 26.august er det igjen CHL kamp hjemme der Malmö Redhawks er motstander. Denne kampen starter kl.18:00 men vi starter med hockey vorspiel på Nåløyet kl.14:00

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.