Hvem er disse styremedlemmene?! #4 ut er Monica Trailermyggen Bærheim

Navn:  Monica Trailermyggen Bærheim

Alder:  43

Sivilstatus:  Singel

Jobb:  Langtransport sjåfør. En fantastisk kjekk jobb. Men har nå ett opphold fra jobben pga opptrening/ rehabilitering etter en operasjon. Operasjon måtte jeg ha etter en stygg arbeidsulykke. Men jeg kommer sterkt tilbake når bare kroppen får kommet til hektene igjen.

Hvem er du i Roughnecks styret: Styremedlem

Hvem er du: Jeg er en siddis som i ung alder ble jærbu. Jeg var fotball spiss som ung, men gikk lei etterhvert som jeg ble eldre. Hele livet mitt har handlet om lastebil. Fra jeg var veldig liten satt jeg i grøftekanten på E39 og så storbilene raste forbi. Var utrolig fascinert av disse svære doningene, å ikke minst sjåførene som klarte kontrollere dette svære greiene. Så min store drøm var å bli trailersjåfør. Den drømmen klarte jeg å oppfylle og har aldri angret på valget jeg tok. Jobben tok veldig mye, av familie liv, fritid og vennskap…. men den gav meg så utrolig mye også, at jeg ville ikke byttet med noen. Alt du får se og oppleve langs landeveien, alle du møter og blir kjent med på din vei…. ja det kan ikke beskrives, det må oppleves. Det er bare helt fantastisk. Det var Selvfølgeligt og tøft og komme som kvinnfolk inn i en sånn bransje, men har du bein i nasen, og snakketøyet i orden…ja da kommer du langt. Jeg har 2 barn, en datter på 21, og en sønn på 12. De går ikke i sin mors fotspor, men har vært mye med på tur, bodd i bilen, å fått opplevd mye… om mamma var mye borte.

Hvor lenge har du fulgt Oilers:  Jeg er ganske ny på dette, å har bare fulgt Oilers nå den siste sesongen. Har aldri vært særlig interessert i sport. Min far maste i ca 2 år å skulle ha meg med på kamp, men nei, det var nok ikke for meg. Men til slutt fikk han viljen sin, skulle bare være med på en kamp for å stoppe maset. Fikk en varm rar følelse i kroppen idet vi kom inn i DNB arena, å det var ikke mange minuttene inn i første periode før jeg var helt elektrisk. Da var det gjort, myggen var hekta, å jeg har vel etter det bare gått glipp av 2 kamper.

Hva betyr Oilers for deg:  På den ene sesongen jeg har fulgt Oilers har de snudd opp ned på livet mitt. Jeg var veldig langt nede pga savnet av jobben, operasjon, helse osv. Fra første kamp ble hverdagen min snudd totalt. Jeg ble mitt gamle jeg igjen. En person som folk kjenner som smilende og glad. Plutselig hadde jeg noe å se frem til, engasjere meg i, treffe folk igjen…ja jeg våknet vel på en måte fra dvale etter en lang tøff og vond tid. Så uten og overdrive kan jeg faktisk si det såpass sterkt at… Oilers gav meg livet mitt tilbake.

Hvem er din favoritt spiller, nå og gjennom tidene:  Kan vel ikke si så mye om gjennom tidene, men min favoritt denne sesongen var Mark Van Guilder. Synd han nå reiste fra oss. Men en som da blir værende, som jeg synes er veldig fascinerende er raketten Magnus Hoff. En fornøyelse å se han fyker over isen.

Hva er din beste Oilers opplevelse:  På bare en sesong har jeg egentlig mange, men den absolutt beste var når de tok byttå hjem. Så kampen på hotellet, møtte de på flyplassen, og tok imot dem i byen… hele kvelden var helt fantastisk

Oilers har tatt «the double» 3 år på rad. Hvor mange flere kommer det før seiersrekken blir brutt??: Aldri godt og si, men håper og tror på ett par sesonger til.

Hvis du ikke skulle fulgt med på hockey, hvilken idrett hadde du da fulgt: Ingen. Er ingen andre idretter som overhodet er interessant for meg. Så når hockeyen nå har ferie, ja da har jeg også ferie.

Hvem er du dersom du kunne vært en hvilken som helst annen kjent person og hvorfor:  Da hadde jeg vært samferdsels minister. Jeg er veldig opptatt av trafikksikkerhet, særlig etter jeg selv for noen år siden knuste ett vogntog i fjellveggen. Grunnet dårlig vei og is. Gode veier er noe vi trenger for å være tryggere når vi er ute og kjører. Det er alt for mange ulykker, og vi mister alt for mye mennesker i trafikken. Så i en sånn stilling hadde jeg gjort alt som stod i min makt for å gjøre landeveien tryggere og sikrere for alle.

Favorittmat:  Ferskt kjøtt å suppe, med løksaus.

Hvilket ord/ordtak bruker du mest:  Det va jo synd.

Hva ville du endret ved deg selv:  Litt usikker der, men en kropp som fungerte optimalt hadde vært greit. Men håper den dagen kommer.

Drømmebilen:  Dodge Charger.

Favoritt ferien:  Ferierer stort sett i campingvogna på Sørlandet, Grimstad, men har en drøm om å få reise til ei øy i Maldivene, å bo i ei lita stråhytte på stranda, å bare koble helt fra.