Hvem er disse styremedlemmene? – Espen Øgård

Navn: Espen Øgård

Alder: 31

Sivilstatus: Gift med 3 barn

Jobb: Rådgiver i Kinnarps Kontormøbler

 

Hvem er du i Roughnecks styret:

Jeg er varamedlem i styret, har nylig blitt valgt inn så dette er nytt from meg, men jeg har et brennende engasjement for Oilers og hvordan vi på tribunen kan gjøre det enklere for spillerne på isen å vinne så jeg synes ikke det var vanskelig å takke ja når jeg ble bedt om å stille til valg.

Hvem er du:

Jeg er en sosial person som liker at det skjer ting rundt meg. Opprinnelig er jeg fra Karmøy, men min familie flyttet til Stavanger når jeg var 8 år gammel så jeg kan vel nesten kalle meg en ordentlig Siddis. Jeg er utdannet servitør og har jobbet i utelivsbransjen i flere år og har hatt roller som strekker seg helt fra oppvaskhjelp til daglig leder, men familie, arbeidstider og motivasjon har gjort at jeg har tatt steget ut fra restaurantbransjen og inn i selger og rådgiveryrket.

Jeg har i mange år prøvd å overbevise meg selv og alle rundt meg om at jeg synes sport er noe dritt, men har vel egentlig slått meg til ro med at jeg er en sportsidiot innerst inne, liker å se på det meste, men det var når jeg oppdaget hockey jeg opplevde hvordan det var å elske en idrett. Jeg liker å si at det er ingenting som skaper så mye følelser og engasjement som det sport gjør, for meg gjelder det spesielt hockey.

Hvor lenge har du fulgt Oilers: 

Jeg begynte å interessere meg for hockey når jeg jobbet på Garcia(restauranten ved Sola Golfklubb) hvor de fleste der fulgte med på hockey når golfsesongen var over, dette var i 2009 og jeg fikk med meg noen kamper, men den store tenningen kom så sent som i 2012 og da spesielt 06.10.12 som var første kamp i DnB Arena, den så jeg fra losje som jeg forvaltet for min tidligere arbeidsgiver i nesten 3 år hvor jeg hadde mange flotte stunder sammen med kunder og kolleger. Jeg begynte så smått å stå på H-feltet i 15/16 sesongen og fant fort ut hvor jeg hørte hjemme i DnB Arena, nå har jeg fast plass nede ved tromma og synger meg sår ved under hver kamp, ellers vikarierer jeg ved å flagge på isen sammen med barna under intro.

Hva betyr Oilers for deg: 

Etter å ha jobbet i en bransje som opptok stort sett hele dagene og kveldene mine og det meste av helger satt jeg igjen med et mindre bredt sosialt nettverk når jeg begynte å jobbe 8-16, dette var en tung periode og jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle utvide mitt sosiale nettverk, men etter Oilers og klubbens fantastiske supportere kom inn i mitt liv har jeg ikke hatt en kjedelig dag. Det at jeg er så heldig å ha en kone som deler min interesse for hockey har gjort det veldig mye enklere å la hockeyen oppta mye av fritiden med f.eks turer på bortekamper, kamper opp til 2-3 dager i uken, samling med gode venner for å følge bortekamper fra sofaen osv.

For meg har Oilers betydd hele svært mye hvor jeg og min kone har noe vi ser frem til i fellesskap sammen med mange gode venner selv om man av og til kan få litt mange gråe hår til tider.

Hvem er din favoritt spiller, nå og gjennom tidene: 

Av de spillerne vi hadde i troppen i 16/17 sesongen må jeg si at Spencer Humphries var min absolutte favoritt, jeg har virkelig sansen for offensive backer som liker å skyte harde skudd fra blå, men også gjør et solid arbeid foran egen keeper og spiser pucker.

Gjennom tidene synes jeg CDA har jevnt over vært en helt fantastisk spiller, han har gjort seg bemerket gjennom flere sesonger og vært en av de absolutt sterkeste kulturbærerne i laget over mange år, etter han nå har lagt opp fortjener #10 å havne i taket i DnB Arena uten tvil, jeg tror ikke Oilers ville vært det det er i dag uten ham på laget.

Hva er din beste Oilers opplevelse: 

Jeg har så mange fantastiske opplevelser rundt Oilers, turen til Asker samtidig som Oilers arrangerte sponsortur til Asker var en fantastisk opplevelse, det å få med seg 300 stykker på et fullt bortefeltet til å synge er magisk, når vi slo Vålerenga for 5. gang under sluttspillet i 2015 var også en opplevelse jeg ikke ville vært foruten, samtlige finalekamper i DnB Arena lever også sitt eget liv og man kan ikke velge ut en favoritt, men skal jeg velge en favorittopplevelse var det når vi var en god delegasjon som reiste til Bern og sang og jublet frem Oilers til en sterk borteseier, det vil aldri glemmes

Oilers har tatt «the double» 3 år på rad. Hvor mange flere kommer det før seiersrekken blir brutt??:

Jeg tror helt ærlig at vi vil ta the doble i minst 3 år til, ingen er, i det lange løp, sterke nok til å ta ut det laget vi har her i vest. Oilers vinner alltid de kampene de MÅ vinne, det finnes ikke mange unntak de siste årene.

Hvis du ikke skulle fulgt med på hockey, hvilken idrett hadde du da fulgt:

Jeg følger jo litt med på det meste, men gjerne mest fotball (skjønn det den som kan …) så det ville nok blitt det, men håndball er også litt kjekt å følge med på, men der blir det mest i landslagssammenheng.

Hvem er du dersom du kunne vært en hvilken som helst annen kjent person og hvorfor: 

Litt usikker på konkret hvem, men det måtte vært en person med stor makt og innvirkning på hvordan verden ville blitt styrt, PR dags dato er det vel gjerne presidenten i USA som anses å være verdens mektigste person så det måtte gjerne vært noe i den duren (riktignok ikke i samme gate som den som er president i dag, men …), jeg ville brukt makten min på humanitært og miljøarbeid da det er stort potensiale å gjøre store forskjeller innen disse feltene.

Favorittmat: 

Etter å ha spist så utrolig mye forskjellig fancy mat opp gjennom årene er jeg litt back to the basics og må si at det beste jeg kan få servert må være hjemmelaget komle med deilig røkt svineknoke og/eller pinnekjøtt som tilbehør.

Hvilket ord/ordtak bruker du mest: 

J**** DOMMER! Neida… joda…

Nei, jeg aner ikke, er stort sett bare vas som kommer ut av kjeften min uansett.

Hva ville du endret ved deg selv: 

Kunne godt vært noe mer tålmodig og en av mine dårligere egenskaper kom virkelig frem under finalespillet mot Frisk Asker hvor jeg holdt mye av mitt raseri over noen katastrofale avgjørelser fra dommernes side inni meg hvilket kom relativt godt ut på tribunen i 5. kamp, ryktene sier at noen av mine med-supportere ble redde et øyeblikk der.

Drømmebilen: 

Dette må dere aldri si til en Porsche entusiast, men jeg er svært svak for Porsche Panamera.

Ellers digger jeg Citröen 2CV da!

Favoritt ferien: 

Det må være bryllupsreisen min sammen med min fru til Thailand, god mat, fin kultur og deilig avslapping(sånn er luksus med 3 kids).

Click here to add your own text