Hvem er disse styremedlemmene? – Øyvind Midtbø

Navn:  Øyvind Midtbø

Alder:  44 år

Sivilstatus:  Forlovet og samboer

Jobb:  Uføretrygdet og lønnes av NAV

 

Hvem er du i Roughnecks styret:

Jeg er leder i styret, men vi er 8 styremedlemmer som styrer skuten sammen. Flertallet bestemmer så ingen diktator her.

Hvem er du:

En kanskje litt sprø kar som opprinnelig er fra Bergen. Far til 4 og bestefar til 1. Har bodd i Stavanger og omegn siden 1995. Er opprinnelig utdannet innen elektro men ble omskolert i 2004 til nettverksadministrator. Jobbet innen IT mens jeg tok prosjektleder utdannelse. Vært borte fra arbeidslivet siden 2013 grunnet slitasjeskade i nakke, rygg og knær. Drev med flere forskjellige idretter før eg ble skadet i rygg og nakke. Startet med basketball i Bergen før det ble fotball og sykling etter eg flyttet til Stavanger. Er nå uføretrygdet og bruker tiden min på Roughnecks, Oilers, kjelkehockey og selvfølgelig familien. Håper eg kan bruke tiden min til å hjelpe de som kanskje har enda litt verre enn meg til å kunne drive med litt idrett (les kjelkehockey) enten det er for å bli god eller for å ha noe sosialt og kjekt sammen med andre.

Hvor lenge har du fulgt Oilers: 

Siden 2010/11 sesongen. Begynte med å gå på kamper når det passet, men det ble stadig oftere og oftere. Når DNB Arena åpnet startet jeg med sitteplass på J feltet, men det gikk ikkje lenge før eg stod sammen med røffene på H feltet.

Hva betyr Oilers for deg: 

Oilers betyr min andre familie, masser av gode venner og masse gode opplevelser. I en vanskelig tid med rygg problemer og en usikker fremtid jobbmessig så var det Oilers kamper og vennene her som holdt meg gående. Så kan trygt si at Oilers betyr mye for meg. En fantastisk klubb og masse fine folk som jobber der. Her blir eg som oftest møtt med smil og av folk som viser at de bryr seg om alle.

Hvem er din favoritt spiller, nå og gjennom tidene: 

De siste sesongene har det nok vært #91 Tommy K. som har vært favoritten ved siden av #30 Ruben S. To veldig gode spillere og utrolige fine typer utenfor isen. Gutter som bryr seg om andre og stiller opp på det meste.

Siden eg ikkje har fulgt Oilers siden starten så må eg nok si #6 Juha Kaunismäki. En utrolig tøff og god spiller med en fantastisk personlighet.

Hva er din beste Oilers opplevelse: 

Når Snorre Hallem scoret på overtid i NM finalekamp #6 i DNB Arena 2013 mot Vålerenga. Byttå kom hjem igjen etter en intenst spennende kamp med sinnsyk stemning i hallen

Oilers har tatt «the double» 3 år på rad. Hvor mange flere kommer det før seiersrekken blir brutt??:

Hmmmmm. Utrolig vanskelig å svare på. Har helst lyst å si at vi skal vinne hvert eneste år fremover, men en vet jo at det ikkje kommer til å skje. Store omveltninger i klubben bar nå til 2017/18 sesongen. Men eg er optimist og sier vi tar «the double» to år til før det ender med brudd i rekken.

Hvis du ikke skulle fulgt med på hockey, hvilken idrett hadde du da fulgt:

Den siste idretten eg drev med var landeveissykling, men eg tror nok eg hadde fulgt mer med på basketball. Var sjøl både spiller og dommer i basketball mens eg bodde i Bergen. En utrolig kjekk sport hvor ting skjer fort og med mange ekstreme ferdigheter blant spillerne.

Hvem er du dersom du kunne vært en hvilken som helst annen kjent person og hvorfor: 

Utrolig vanskelig å velge en person her men kanskje Michael Jordan. En fantastisk basketballspiller i mange år som var ett idol for utrolig mange. Når man er ett slikt idol og tjener så mye penger som han har gjort, da har man muligheten til å hjelpe mange som sliter. Muligheten til å vise ungdommer at det finnes mange muligheter og valg som må tas i livet.

Men men. Mann får gjøre det beste man kan med de kortene en har fått utdelt.

Favorittmat: 

Asiatisk mat. Godt krydret og masse god smak.

Hvilket ord/ordtak bruker du mest: 

Øøøhhh. Tja. Er vel ett par tre ting som går igjen. «Sta, eg. Neeeeiiii» eller «Vondt? Eg har ikkje vondt i håret.» eller den som kanskje kommer litt for ofte «Eg hører ka du sier»

Hva ville du endret ved deg selv: 

Helsen. Skulle virkelig ønske at eg kunne vært 100% frisk slik at eg kunne vært i arbeid og gjort enda mer frivillig arbeid.

Drømmebilen: 

Enkelt. Har kids og Hilde har kids. Så da trenger man en 7 seter. Skulle veldig gjerne hatt en CX-9. En stor bil med en 2,5-liter, firesylindret turbo motor som yter rundt 230 hk og går på bensin

Favoritt ferien: 

Sol, varme, bading og å få være sammen med Hilde og kidså.