Hvem er disse styremedlemmene?! – Mr.hockeykort, Stig Losvik

Navn:  Stig Losvik

Alder:  50 år

Sivilstatus:  Samboer

Jobb:  Jobber som operations manager i CGG Services Norway AS. Vi er et lokalt team på elleve stykker som holder til i I-park. Oppgaven er å drifte den nasjonale databasen for brønndata og seismiske data, Diskos.

Hvem er du i Roughnecks styret:

Min hovedoppgave er å holde medlemsregisteret vedlike. Og dermed er det mitt ansvar at medlemmene får medlemskortene og sesongkortene sine. Jeg har vært en del av Roughnecks styret siden vi formelt ble stiftet tilbake 2005 med unntak av en sesong jeg forsøkte å holde meg borte.

Hvem er du:

Far til fire. Eldstemann Patrick er 30 år, nestmann Mats (som også designer Oilers hockey kort) er 25 år, så er det Susann på 24 år (som du treffer bak disken i vinbaren), samt Renate på 20 år. Yngstejenta fikk tvillinger i november, så da har også jeg blitt bestefar. Ellers er jeg sammen med Ann-Helen, ellevte sesongen hvis jeg ikke har regnet feil. I tillegg er jeg med i teamet som forsøker å lage nye sett av Oilers Hockeykort hver sesong. Og da sier det seg selv at jeg er en samler selv. Hockeykort, gamle fotballkort, programblader, tegneserier osv. Leter du så finner du sikkert mynter og frimerker også. Stort sett en fornøyd mann. Ser du «sura trynet» så gi beskjed. I tillegg må vel nevnes at jeg følger rimelig godt med Liverpool og legger gjerne ferier opp til et besøk på en eller flere Hard Rock Cafe’er. Hvis mulig.

Hvor lenge har du fulgt Oilers:

Jeg har fulgt Oilers siden de rykket opp i Eliten. Skulle bli sesongen 2003/2004. Har hatt sesongkort bak spillerboksene siden. Både i Siddishallen og nå i DNB-arena.

Hva betyr Oilers for deg:

 Oilers betyr mye. Og Roughnecks like mye. De siste sesongene har vi vært både gode og heldige og vunnet mye og det er spesielt kjekt. I tidligere tider hadde jeg sesongkort hos Viking fotball også. Men man ble lei av å se maling tørke. Da er det kjekkere med hockey. Gjennom Oilers og Roughnecks har jeg også fått mange gode venner. Kjekke folk overalt. De som jobber i organisasjonen, de rundt meg på feltet, de i barene, og selvsagt alle folkene som gjør at Roughnecks er en supporterklubb for alle som støtter Oilers.

Hvem er din favoritt spiller, nå og gjennom tidene: 

Kommer ikke utenom Tomi Suoniemi. Alle var gode når de fikk spille med han. I tillegg likte jeg Martin Johansson veldig godt. Nå i dag har jeg spesielt sansen for Dennis Sveum og Kristian Forsberg.

Hva er din beste Oilers opplevelse: 

Roen i Rouen. Kanon opplevelse å få oppleve Oilers i Frankrike og festen etterpå kan ikke beskrives. Håper vi får flere av disse opplevelsene i tiden fremover. I tillegg kommer vi ikke utenom Kaunis sin scoring i Fredrikstad, samt alle gullene.

Oilers har tatt «the double» 3 år på rad. Hvor mange flere kommer det før seiersrekken blir brutt??:

Tror vi blir brutt nå. Vi kommer til å hangle litt i serien men vinner sluttspillet.

Hvis du ikke skulle fulgt med på hockey, hvilken idrett hadde du da fulgt:  Fotball. Og ski. Og egentlig whatever, bare du kan holde med noen. Må være litt engasjement.

Hvem er du dersom du kunne vært en hvilken som helst annen kjent person og hvorfor: 

Tror vi skal holde oss til sport. Ellers blir det delt ut en del gule og røde kort til lederne av diverse nasjoner….   Sportslig kunne jeg tenkt meg ett par sesonger som Klopp sin assistent i Liverpool før jeg tar over og leder oss på rett vei. Hvorfor?  Ren egoisme.

Favorittmat:  Biff.

Hvilket ord/ordtak bruker du mest:  Har ikke peiling på hva jeg bruker mest.

Hva ville du endret ved deg selv: 

Ikke så mye. Jobber med å unngå 100 kg på vekta og forsøker å gjøre mitt beste. Så kanskje tatt trening (daglige gåturer) og kosthold (ikke så mye øl og ostepop i ukedagene) litt mer seriøst kunne vært noe. Utenom dette lever jeg et godt liv.

Drømmebilen:

 VW Hippiecontainer modell 1979. 2.0 liters motor og klarer 145 km/t på en god dag.

Favoritt ferien:   

Kombinasjon av hockey kamper, hard rock cafe besøk og ha med damen på tur. Vi har klart det noen ganger men ikke så lett.