Hvem er disse styremedlemmene?! – Vi ruller videre med Frank Skartveit

Frank Skartveit

Navn:  Frank Skartveit

Alder:  31

Sivilstatus: Singel

Jobb:  Jobbet i NAV siden 2012.

Hvem er du i Roughnecks styret:

Han nye. Har ikke etablert noen formell rolle ennå.

Hvem er du:

Kommer opprinnelig fra Figgjo, men bor nå i Sandnes etter en liten pitstop i Stavanger. Jeg er lidenskapelig opptatt av ishockey, både som tilskuer og spiller. Jeg har alltid vært aktiv, til tross for at jeg er noe hjulbeint. Basketball og alpint var tingen fra 12års alderen, men de siste 7 årene har jeg spilt kjelkehockey for Nærbø Farmers. Jeg debuterte på landslaget i 2014 i Italia, og fikk 2 kamper mot Russland og 1 mot Italia. Jeg har også vært på en del treningssamlinger, og har som mål å på ny jobbe meg tilbake i varmen og få nye sjanser på landsen. Jeg er nå også meget glad i Oilers, og pleier å si at jeg er på alle hjemmekamper som ikke krasjer med egen is-trening.

Hvor lenge har du fulgt Oilers: 

Jeg begynte å følge Oilers siste året i Siddishallen, noen måneder etter at jeg selv begynte å spille kjelkehockey. Kjærligheten for hockey har vokst og vokst i disse årene, og som aktiv spiller lærer jeg i tillegg masse av å se på hva de beste gjør.

Hva betyr Oilers for deg: 

Oilers har gitt meg masse flotte opplevelser, og masse nye venner. Man føler seg ønsket og velkommen, og Roughnecks er en stor del av dette. Jeg fant tidlig ut at jeg hørte hjemme i Roughnecks, da det føles unaturlig å være stille på kamp. Atmosfæren når vi løfter laget frem med sang og klapp er noe helt spesielt, og laget har gitt oss utrolig mange gode minner.

Hvem er din favoritt spiller, nå og gjennom tidene: 

Henrik Solberg må jeg si. Jeg fant tidlig ut at jeg, som også er back, identifiserte meg mye med hans spillestil. Vi har begge flest defensive fibre, men kan også finne på å glimte til fremover.

Hva er din beste Oilers opplevelse: 

Vanskelig å plukke bare en. Men høyt der oppe kommer opplevelsen av å utfordre gutta i kjelkehockey i 2014/15-sesongen. Det store hjertet i klubben er noe som betyr mye for meg. Spillerne byr på seg selv, og bryr seg om fansen.

Oilers har tatt «the double» 3 år på rad. Hvor mange flere kommer det før seiersrekken blir brutt?:

Vanskelig å si. Om vi tar dobbel på ny i år gjenstår å se, men vi kommer til å være vanskelige å slå helt til flere klubber lærer av Oilers eksempel med smarte investeringer, bedre fasiliteter, og en administrasjon som vet hva de driver med.

Hvis du ikke skulle fulgt med på hockey, hvilken idrett hadde du da fulgt:

Det måtte vært noe med en tilsvarende intensitet, men det er jo vanskelig å finne. Når det er sagt, så ser jeg stadig både basketball og alpint, som jeg jo har drevet med før. Rugby er også en fasinerende og spennende idrett.

Hvem er du dersom du kunne vært en hvilken som helst annen kjent person og hvorfor: 

Jeg måtte sirkle tilbake til denne, og har vel ennå ikke et fornuftig svar. Jeg trives såpass godt som den jeg er. Men jeg ser opp til personer som når langt innen idrett gjennom en indre driv og dedikasjon. For livet til en idrettsutøver er mye mer enn de sekundene vi ser dem på skjermen. Skal man bli best (man vil da bli best?) i dag må man bli god i alt man gjør, planlegge hver dag og hver uke, og gjøre de riktige valgene hele tiden. Jeg får si som Zucca, at det viktigste er at man har det moro. Så jeg kommer vel frem til at jeg kunne vært hvem som helst som har lykkes med sitt, så lenge denne personen gjør det fordi det er moro.

Favorittmat: 

Jeg er nok over gjennomsnittet glad i pasta i ulike former.

Hvilket ord/ordtak bruker du mest: 

Det er ingen negativ tanke som er så positiv at den er verdt å tenke.
Det meste sitter i hodet, og det meste kan løses på en eller annen måte. Jeg elsker positivitet og ja-mennesker.

Hva ville du endret ved deg selv: 

Som aktiv spiller er jeg aldri fornøyd med formen og teknikken. Alt kan alltid jobbes med, og forbedres.

Drømmebilen: 

Bil? En som kan gå både forover og bakover, svinge begge veier, og har plass til alt jeg trenger i forhold til ulike aktiviteter. Boooring, I know. Finnes viktigere ting i livet!

Favoritt ferien: 

Nå har jeg reist årlig til Kypros siden 2011, alene siden 2013. Så jeg kan nok ikke si noe annet. Jeg har altfor mange gode venner der etter hvert. Men en god nummer 2 ville vært en reise til Los Angeles for å oppleve både NHL, NBA, og hai-safari.