Referat fra Juletrefest for JR og Julebord 2016

Juletrefest for JR Roughnecks

 

Lørdag 3. desember avhold vi tidenes første juletrefest med JR Roughnecks, og totalt 22 stk var påmeldt. Vi møttes på SIF Huset og koste oss med julegrøt og besøk av nissen. Vi delte også deltagerne inn i lag, og kjørte en aldri så liten quiz, der vinnerlaget presterte å ha 20 av 20 riktige svar, og dermed vant heder og ære.

Petter Røste Fossen og Anders Tangen Henriksen var også med oss, takk til dem for at de stilte opp. Takk også til alle barn og foreldre som kom, og til Oilersbutikken for bidrag til gaven fra nissen. Alle så ut til å storkose seg, og vi kjører garantert reprise julen 2017.

 

Julebord For Roughnecks

 

Årest julebord ble også avholdt på SIF huset lørdag 3. desember, med i overkant av 30 påmeldte medlemmer. Gamle helter som Nagel og Kaunis stakk innom, og Petter Røste Fossen tok også turen. I løpet av kvelden koste oss vi med god mat og drikke, god drøs og fin musikk.

Stemningen var som alltid toppers, og selv on noen klarte å miste fatet med sjy til pinnekjøttet i gulvet før servering, så ble alle gode og mette. Takk til Wilberg for levering av nydelig julemat! Også her ble det kjørt quiz, men vinnerlage(ne) klarte usle 12 av 20 poeng, så quizmasteren hadde nok vært noe avansert i spørsmålene.

Neste år skal vi legge julebordet til en dag som passer de aktive spillerne bedre, for vi har tro på at dette er noe flere av dem kunne tenke seg å være med på.

_

Skrevet av Ståle