Referat fra medlemsmøte/kickoff Roughnecks
Sportsbaren, DnB Arena, fredag 190816 kl 1800.
Tilstede, ca 30 medlemmer og etterhvert 14-15 Nitrasupportere på kickoff.

Saksliste

1. Innledning
Øyvind ønsket velkommen til møtet. Ståle skriver referatet, Øyvind er møteleder.

2. Møte med hjelpetrener og spiller
Olli Hällfors og Petter Røste Fossen stilte opp til en liten drøs, Øyvind tok på seg rollen som intervjuer og gutta svarte godt for seg. Røste håper å være tilbake rundt sesongstart, jobber seg tålmodig tilbake fra skaden. Mye fokus på den nye spillestilen og samholdet i laget, og relasjonene mellom trenerteam og spillergruppe. Både spillere og trenere gleder seg og tror publikum vil få mye underholdning i sesongen som nå er i gang. De oppfordrer også oss og resten av hallen til å «keep up the good work», uten oss og stemningen i hallen blir det liksom ikke helt det samme å være utpå der.

3. Styret
Øyvind orienterte om styrets sammensetning og roller, og kort om hva vi har jobbet med frem til nå. Referenten henviser til www.oilersfan.org, der ligger oversikten over styret, samt møtereferatene fra styremøtene.

4. Roughnecksmedlem
Vi må ha noen medlemsfordeler for å gjøre det mer attraktivt å være medlem i Roughnecks. Litt flåsete sagt er målet at alle 4300 som går på kamp er medlem, mens det budsjetterte målet er 300 medlemmer totalt. Vi jobber kontinuerlig med å skaffe flere fordeler, og om noen har forslag eller ideer, send dem til oss på post@oilersfan.org. Foreløpig status er;
Egne arrangementer(som kveldens kickoff)
Billigere borteturer
20% rabatt i Oilersshoppen
25% rabatt på hockeyutstyr hos Intersport Madla
10% rabatt på mobiltilbehør hos Elkjøp Phonehouse Stavanger/Sandnes
Nice price på Pizza 28 under bortekamper
Nice price hos Ovenpaa og gratis entre ved arrangementer som har cover charge
Det kom inn forslag om å prøve å få en avtale med Br Fevang, det jobbes også med frisør. Medlemskortene er klare i god tid før sesongstart.
Vi trenger hjelp under kamparrangementene , og har du lyst å bidra med å dele ut foldere, betjen salgstralla eller lignende, ta kontakt med oss i styret.

5. JR Rougnecks
JR Roughnecks er for de under 18 år. Vi har nylig hatt en konkurranse der det er kåret en vinner av design for egen logo. Denne blir kul! Det jobbes med egne flagg og banner til disse, og de får nå en egen, definert plass helt foran på feltet. Dette må merkes slik at alle på ståfeltet kan se at dette er barnas plass. Det jobbes med egne arrangementer for JR, og foreløpig er dette planlagt;
Opplegg ved DnB Arena under Tour des Fjords 040916, grilling, konkurranser, hoppeslott, besøk av TV2, sykkelverkstedet På Hjul mm er noe av det som vi jobber med her. Som i fjor vil syklistene passere her to ganger, og vi hilser dem med flagg og bannere.
Bordhockeyturnering. Vi gjenoppliver tradisjonen fra Sidddishallen, og kjører bordhockeyturnering der A-laget og U20 deltar. Dette var en kjempesuksess, og vi gleder oss til å kjøre i gang. Dato er ikke fastsatt, da det må bestemmes av klubben.
JR dag i DnB Arena. Omvisning, pizza, skøyting med spillerne. Her venter vi også på dato fra klubben.

6. TIFO gruppe
Det er opprettet en egen TIFO gruppe, ledet av Janne A. Andre medlemmer er Roger P, Øyvind, Geir, Tone og Anita. Disse jobber med sanger, flagg, bannere, tromme og annet som er relatert til tribuneliv. Egne møter for å øve på sanger er planlagt. Forslag til tekster, melodier o.l. kan sendes til post@oilersfan.org. I tillegg oppfordrer vi medlemmene i Roughnecks til å stille på medlemsmøtene, da kan vi sammen diskutere tiltak for å gjøre oss enda bedre.

7. Kleskolleksjon
Den forrige kolleksjonen har vi nesten ingenting igjen av, kun noen få T-skjorter og gensere. Vi har bestemt oss for å investere litt i trykkfilmer for å kunne kjøpe inn litt nye klær for salg i hallen. Dette kan være joggebukser, softshelljakker, ryggsekker o.l. Ble i tillegg snakket om mobildeksler med Roughneckslogo. Vi lager til klær med logo for JR også. Vi kjøper ikke inn noen store volum, men trykkfilmer slik at vi kan kjøpe inn små kvanta og så trykke etter hvert.

8. Borteturer
Vi har et ønske om å få til en turkultur igjen, der små og store medlemmer sammen kan dra på bortetur. Vi dropper minibussen, og kjører i utgangspunktet med Sverre Haga. Vi har allerede satt opp datoer for turene i serien, og håper virkelig at folk melder seg på slik at vi klarer å gjennomføre dette. Info blir lagt ut på www.oilersfan.org, men sett av datoene allerede nå;
14-16 oktober, Sarpsborg. Tar turen innom Sverige her for å kjøpe smågodt. Denne turen blir satt opp sammen med Oilers.
03-05 februar, Lørenskog.
Prisene er ikke 100% klare, men det blir max 15-1600,- pr pers pr tur, inklusiv overnattingen. Kampbillett kommer i tillegg. Vi har tidligere måttet avlyse mange turer pga få påmeldte, og årsakene til at folk ikke har meldt seg på har vært mange. Ved å nå være tidlig ute, så håper vi at folk planlegger deretter og melder seg på. Det er SINNSYKT KJEKT å dra på bortetur sammen, se bare på kampene borte mot SIL, LØR og VIF i fjor, massevis av Oilerssupportere samlet før og under kamp, og vi laget liv i klasse med det Nitrasupporterene gjorde på torsdag. Bli med da vel!!

9. Arrangmenter
Et av målene til det nye styret er å skape mer samhold i gruppa, og vi planlegger flere arrangementer for å få til dette. Dagens opplegg er ett av dem. Her er en oversikt over det som er satt opp så langt;
Sommerfest med grilling ved Stokkavannet. Bommet på datoen her, neste gang bytter vi uke, og spillere/ledere kan være med.
Stand på NATO basen 130816
Stand på Kilden 270816
Stand på Tastasenteret 030916
Tour de Fjords 040916
Roughnecksdagen 011016
Julebord 031216
Dette kommer i tillegg til JR-arrangementene og borteturene. Vi håper at flere og flere blir med på disse arrangementene, nå har dere datoene og kan planlegge deretter. I tillegg fortsetter vi med medlemsmøter, og ber alle medlemmene stille opp der. Her kan man høre hva det jobbes med, bli kjent med de andre og være med å påvirke. Datoer for dette vil bli lagt ut om litt.

10. eventuelt
Fortsetter med medlemsverving under kamp, ved å dele ut flyers
Henge opp vervelapper på samtlige seter en av de første hjemmekampene
Få Oilers til å reklamere for Roughnecks på kuben under kamp, forslag sendes inn.
Det blir laget hockeykort i år også, og stand bak feltet under kamp.
Vi har kjøpt ny salgstralle, den brukes aktivt under kamp og på stands
Møtet avsluttet kl 2000.
Kickoff fra kl 2000
I god hockeyånd hadde vi invitert supporterne fra Nitra og Plzen, og ca 15 stk fra Nitra stakk innom. Vi hadde en kjempefin kveld, med god drikke og pizza til. Utrolig hyggelige folk fra Slovakia, og morsomt å bli bedre kjent med dem. Alle fra Nitra fikk hver sin Roughnecks t-skjorte som en liten hilsen og takk fra oss. Kjetil Bøe og Petter Nystrøm var blant representantene fra Oilers som stakk innom, en stor takk til dere, veldig hyggelig at dere tar dere tid til å komme innom.

Avslutter med en takk til alle fremmøtte, og vi gleder oss til fortsettelsen.
Ståle, 200816.