Nå starter hockey sesongen

Torsdag 24. august braker det løs med CHL kamp mot Kometa Brno. Hockey sesongen er i gang. Roughnecks vil gjenta suksessen fra i fjor og innkalle til medlemsmøte og kick off fest Fredag 25.august i sportsbaren i DNB Arena.

Medlemsmøtet starter kl.18:00 og varer frem til kl.20:00. Her ønsker vi alle Roughnecks medlemmer, store og små, velkommen. Det vil bli informert om arbeidet som er gjort i styret den siste tiden og hva som er planen videre. Vi håper også at vi kan få med noen fra Oilers som kan informere litt om hvordan tingenes tilstand er rundt laget, årets målsetninger, osv. På slutten av medlemsmøtet vil vi avsløre hvem som får premie fra verve-konkurransen som har pågått og ble avsluttet 31.juli.

Kl.20:00 takker vi de under 18 år for fremmøtet og starter kick off festen. Vi har tatt kontakt med supporterklubb ledelsen fra Kometa Brno og Malmö Redhawks med en invitasjon til denne festen. Malmö supporterne har dessverre ikke satt opp en organisert tur til Stavanger så her vet vi ikke hvor mange som eventuelt kommer. Supporterklubben fra Tsjekkia har ikke svart på vår henvendelse enda men vi håper det kommer en delegasjon som kan delta. Uansett satser vi på en uhøytidelig men kjekk markering på sesongstarten der så mange som mulig av Oilersfansen dukker opp.

Spørsmålet som alle stiller meg før disse eventene er pris på øl. Roughnecks jobber for å få til en nice price her men det er ikke avklart enda.