Røffe kiosken

Opp gjennom Roughnecks sin korte levetid så har supporterklubben alltid prøvd å sette sitt særpreg på ting og utviklet egne produkter. Her vil vi legge ut bilder og tekst av de forskjellige produktene som kan kjøpes til enhver tid.

Det vil komme etterhvert produkter vi kommer til å ha

  2 replies
  1. Marianne Kristiansen
   Marianne Kristiansen says:

   Expedition XB-2 jakken e heilt perfekt te å bruke når det e regn, vind å varmt, den beste eg har kjøpt.. det anbefales virkelig.. kjøp prøv selv 😊

   Svar
  2. Øyvind Midtbø
   Øyvind Midtbø says:

   Jeg kjøpte Axis termisk jakken tidlig i høst og har brukt denne jakken mer eller mindre hver dag siden. En fantastisk god jakke som er varm nok når det er kaldt ute og ikke for varm når temperaturen har steget til 10-12 grader. At jakken også er vanntett gjør den bare enda mer brukervennlig med det fantastiske været vi har på vestlandet. Jeg har en ekstra logo på ryggen på min jakke. Kult at folk ser at jeg er en Oilerssupporter og ett Roughnecks medlem når jeg er ute.
   Har også vasket jakken min flere ganger men vasker den da på vrangen og etter vaskeanvisningene som står i jakken. Logoene sitter godt fast og viser ingen tegn til slitasje etter vask.
   Stor tommel opp for denne jakken og den anbefales på det varmeste 🙂

   Svar

  Legg igjen et svar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.