Roughnecks familiedag i Kongeparken

Roughnecks ønsker å invitere til en familiedag i Kongeparken Søndag 17.september. Ta med deg hele familien, store og små, til en kjempekjekk dag for alle i Kongeparken.

Etter å ha snakket med de i parken har vi fått veldig gode priser for inngang denne dagen. Alle som er medlem i Roughnecks betaler kr. 200,- mens ikke medlemmer betaler kr. 300,-. (Barn under 90cm. kommer gratis inn i parken)

Er du ikke medlem enda? Da kan du melde deg inn ved å trykke på denne linken: http://oilersfan.org/2014/nytt-medlem/

Dere kan melde dere på via påmeldingskjema. (Bindende påmelding) Ved påmelding av flere personer i samme registrering er det viktig å skrive navn på alle påmeldte i kommentarfeltet. Dette slik at vi kan registrere om det er snakk om medlemmer av Roughnecks eller ikke.

Betal inn summen for antall påmeldte (f.eks. 3 medlemmer og 1 ikke medlem = 900,-) til konto nr. 1503 77 75670 og merk betalingen med «Kongeparken, Ditt navn». Dere kan også betale via Vipps. Vipps da til «ROUGHNECKS» og merk betalingen med beskrivelsen «Kongeparken, Ditt navn».

Billetter blir delt ut utenfor Kongeparken fra kl.09:45 – 10:30 når vi skal i parken av representanter fra Roughnecks styret.

Så kom igjen og la oss samle Roughnecks familien til en Kongelig dag sammen i Kongeparken. Ta med deg familie og venner.

Påmeldingsfrist: Onsdag 13.september

Er du tøff nok til å prøve Ambolten??

Påmelding Kongeparken 17.september

2 + 2 = ?