Medlemsfordeler

Roughnecks styret skal alltid jobbe for å inngå fordelaktige avtaler for alle supporterklubbens medlemmer. Enten det her er snakk om rabatter på varer eller tjenester. Dette arbeidet vil en alltid jobbe ekstra med for at det skal bli best mulig. Medlemsfordelene vil bli listet på siden her og oppdatert jevnlig

Oilersshoppen gir 20% rabatt ved fremvisning av gyldig medlemskort når en handler inne i DNB Arena. Rabatten gjelder ikke på tilbudsvarer og kan foreløpig ikke benyttes ved handel i nettbutikken.

Gjennom hele sesongen 2018/19 vil alle medlemmer av Roughnecks få fantastiske priser på bilvask hos Esso Hillevåg (ved siden av Jysk, Jula og Meny).

.

Priser:

Platinumvask: 179,- (ord. pris 279,-)
Gullvask: 129,- (ord. pris 199,-)
Støvsuger: 10,- (ord. pris 25,-)

Husk å ta med medlemskort for 2018/19 sesongen samt legitimasjon når dere vil benytte dere av tilbudet.

Dette tilbudet gjelder kun på ESSO HILLEVÅG

Onkel utleie holder til i Boganesveien 48 på Hinna. Her kan en leie hageutstyr, minigravere, anleggsmaskiner, lifter, stilas, biler, tilhengere og mye mer. En kan også få kjøpt dører og vinduer her. Roughnecks har vært så heldige å få på plass en rabattavtale for alle våre medlemmer. Roughnecks medlemmer får her:

  •  25% rabatt på leie av utstyr
  •  40-50% rabatt på dører og vinduer

APR Flytting og Minilager i Stavanger og Sandnes gir Roughnecks sine medlemmer rabatter på flytting, renhold og lagerboder. APR kan tilby lagring av møbler & innbo, flytting lokalt,nasjonalt og internasjonalt samt vask av bolig etter flytting.

Rabatter:

  • Flytting:  5% av fakturert beløp
  • Pakking:  5% av fakturert beløp
  • Lagring:   5% av fakturert beløp
  • Utvask:    2,5% av fakturert beløp

Elkjøp Phonehouse gir 10% rabatt på mobiltelefon-tilbehør til alle Roughnecks medlemmer ved fremvisning av gyldig medlemskort i butikken. Dette gjelder ved Tasta, Madla, Kilden, Kvadrat og Vågen-Sandnes.

25% rabatt på hockeyutstyr for Roughnecks medlemmer hos Intersport Amfi-Madla ved fremvisning av gyldig medlemskort når en handler.

POWER er Nordens nye elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk.  POWER-suksessen startet i Danmark i 2015 og de har senere åpnet i Finland og Sverige. I mai 2017 kom POWER til Norge.

Gjennom sitt samarbeid med Stavanger Oilers, så tilbyr nå POWER Forus også gode priser på all elektronikk til Roughnecks medlemmer.

Når Roughnecks medlemmer ønsker å benytte seg av avtalen tar de kontakt med bedriftsansvarlig, Geir Bø, i Power avd. Forus. Finn produktet/produktene du ønsker å handle og send en mail til bedriftsansvarlig for å få ett godt tilbud. Geir kontaktes på mail, geir.bo@power.no

Alle må kunne fremvise ett gyldig medlemskort for å benytte seg av denne avtalen

Pizza 28, Stavanger gir 10% rabatt på all mat og  fri leie av Vip rommet med plass til 14-16 personer med 75″ tv.

Premiere Produkter på Hundvåg gir 15% rabatt til Roughnecks medlemmer som handler hos dem og kan vise frem gyldig medlemskort. Rabatten gjelder ikke på tilbudsvarer.

Dekk1 Stavanger ønsker å være med å støtte Roughnecks sine medlemmer og har inngått en rabatt avtale for supporterklubbens medlemmer. Avtalen innebærer:

  • 45% rabatt på Pirelli og Vredestein dekk
  • 35% rabatt på Nokian Continental dekk
  • 50% rabatt på Maxxi/Mastersteel dekk
  • Dekkhotell tilbys fra kr. 720,- ex.mva pr. sesong

Alle rabatter beregnes ut fra gjeldende fakturagrunnlag.

For å benytte seg av denne avtalen må medlemmer fremvise gyldig medlemskort når en handler hos Dekk1 Stavanger

Veng AS er leverandør av et omfattende utvalg av bildeler. Selskapets hovedprodukt er karosserideler og lykter, og i Norge blir alternative karosserideler ofte bare kalt Veng-deler. I tillegg til karosserideler og lykter importerer vi blant annet eksosanlegg, katalysatorer, DPF-filter, hengerfester, radiatorer, vindusheiser, bunnpanner, speil, forstillingsdeler, bremseskiver og -klosser mm.

Roughnecks medlemmer får følgende rabatter når de handler med gyldig medlemskort i butikken på Forus:

Slitedeler  -40 %
Sidem Forstillings deler -40 %
Bosal eksos   -40 %
BM Katalysatorer -30 %
Bosal Katalysatorer -30 %
Brink Tilhengerfester -25 %
Karosserideler -25 %
Lykter & Speil -25 %
Nissans Radiatorer mm -30 %
Turboer -35 %
Bladfjær -35 %