Samarbeidspartnere

For at Roughnecks skal klare å gjennomføre alt som er ønskelig i henhold til handlingsplanen behøves der samarbeidspartnere. Samarbeidspartnere behøver ikke være sponsorer men kan være det også. Eksempel på samarbeidspartnere kan være Stavanger Oilers, firma som hoster web løsning, klesleverandører, etc. Alle samarbeidspartnere vil bli profilert her slik at supporterklubben kan gi litt tilbake i form av publisitet.

Oilers er selvfølgelig vår viktigste samarbeidspartner. Uten Oilers hadde det ikke eksistert noe Roughnecks. Vi i supporterklubben jobber sammen med Oilers for å profilere både hockey og det sosiale samholdet ut i regionen. Sammen lager vi arrangementer for å øke interessen for denne fantastiske idretten som vi alle er så gla i.

Når Roughnecks skulle fornye flagg og bannere, lage egen kleskolleksjon falt valget på Melings som samarbeidspartner. Melings har hjulpet oss med profesjonalisering av logoer, produksjon av bannere og flagg, produksjon av flyers samt funnet frem til klær som passer for Roughnecks.

Firmagavehuset Melings er en solid firmagaveleverandør og grafisk produksjonsbedrift i Stavanger. Vi leverer gaver og profileringsartikler til bedrifter og organisasjoner. De fører merker fra blant annet Georg Jensen, Le creuset, Alessi, Berkeley, Menu, Hummel, Craft og Stelton. De produserer alt innen trykksaker, silketrykk, tampotrykk, brodering, storplott og bil/skilt dekor

Champs Sportsbar i Stavanger er Roughnecks sin stamplass for å samles til bortekamper og for felles arrangementer med bortesupportere som kommer til Oilers sine hjemmekamper. Her får Roughnecks medlemmer såkalt «nice price» på øl, cider og smirnoff ice i tillegg til å kunne se Oilers sine bortekamper på storskjermer

Champs Sportsbar er Stavangers første og største sportsbar med over 30 flatskjermer, storskjerm og mulighet til og vise 7 kamper på samme tid.

iTLøsninger ble stiftet i 1998 og er en totalleverandør av IKT-tjenester. iTL drifter Roughnecks sine e-post tjenester og er en viktig samarbeidspartner for oss.

Helt siden oppstarten i 1998 i Dusavika, har de hatt for øye å levere tjenester av god kvalitet med et personlig preg. I 2002 flyttet de til større lokaler i Kvernevik Ring i Hafrsfjord.

I 2011 kjøpte iTL opp IKT-Vest for å få et økt fokus på kommunikasjonstjenester.

I 2015 flyttet vi til Lagerveien 10 på Forus.

Små nok til å være personlige, store nok til å takle alle oppgaver og alltid til å stole på.

PRO ISP er Roughnecks sin samarbeidspartner når det kommer til hosting av domene og webhotell.

PRO ISP ble etablert i 2002, og er i dag en av Norges raskest voksende leverandører av webhotell, domener, virtuelle servere (VPS) og SSL sertifikat. De tar sikte på å bli en dominerende aktør i det norske markedet, samt etablere en tilstedeværelse i Europa, i de kommende årene.

PRO ISP satser i dag utelukkende på å utvikle og levere tjenester relatert til webhotell, domener, virtuell server (VPS), SSL sertifikat og Hosted Exchange. De har som mål å levere stabile og sikre løsninger til konkurransedyktige priser til private og bedrifter og til tekniske og ikke-tekniske brukere.

Haga buss er en samarbeidspartner som er særs viktig for Roughnecks. Når det skal arrangeres turer til bortekamper er det Haga Buss som syr sammen opplegget på turene. Uten hjelpen fre dem hadde det blitt vanskelig å få arrangert turer for Roughnecks.

Sverre Haga Bussreiser er en busstur-spesialist og turoperatør som produserer egne bussreiser i Norge, Skandinavia og Europa. De lager også turer kombinert med buss og fly.
De kan tilby alle typer reiser for grupper, foreninger og lag, firmaturer, temareiser, opplevelsesreiser, vandreturer, skiferie, messeturer, blåturer, julebordsturer, weekendturer eller busstransport lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Active elektro er en av Roughnecks sine samarbeidspartnere. Når supporterklubben hadde behov for «flaggstenger» til sine mange supporterflagg stilte Active opp for oss og leverte en mengde med stive elektro-rør som kunne brukes til dette formålet. Vi i Roughnecks takker for hjelpen.

Active elektro  holder til i nye fine lokaler i Brannstasjonsveien 8 på Sandnes.
Her er det erfarne elektrofagfolk som har jobbet med service og ny-installasjoner i bolig og industri siden 1986.
Det er en flott gjeng elektrikere som kan påta oss store og små elektriker-oppdrag.