Sponsorer

Roughnecks styret jobber hele tiden med å få inn sponsorer til enkelt tiltak og til det generelle arbeidet supporterklubben til enhver tid bedriver. Uten sponsorene våre ville det blitt vanskelig eller bortimot umulig å få til det arbeidet vi bedriver.

Vi i Roughnecks retter en stor takk til alle som velger å være en sponsor til supporterklubbens arbeid.

Tore Christiansen og SFF er Roughnecks sin største og viktigste sponsor og samarbeidspartner. Uten sponsormidler og hjelp som er kommet fra denne kanten hadde mye av det supporterklubben har jobbet med ikke sett dagens lys.

SFF Group ble etablert i 1991 og er i dag den største privateide rørleverandøren i Skandinavia. SFF er en ledende distributør av rør, beslag og flenser til olje, gass og (petro) kjemisk industri og energisektoren.

Lite AS er en av våre sponsorer i tillegg til å være samarbeidspartneren som drifter e-post tjenesten til Roughnecks. I 2016/17 sesongen har de vært sponsor på produksjon av hockeykort og permer.

Lite AS ble stiftet i første halvdel av 2015, og er en totalleverandør av alle former for IT-tjenester. Deres kontor ligger på Ålgård utenfor Sandnes. Deres målsetning er å bli en foretrukket lokalleverandør av et bredt spekter av drifts-relaterte IT-tjenester, maskinvare og programvare.

Både Anders og Henning har lang erfaring som systemkonsulenter. Deres personlige engasjement bidrar til å gi kunder trygghet, lav terskel for kontakt og problemløsning på et mellommenneskelig nivå.

Små nok til å være personlige, store nok til å takle alle oppgaver og alltid til å stole på.

Pizzabakeren avd. Madlaveien er en av Roughnecks sine mange sponsorer. Når Roughnecks Hockey Team så dagens lys og skulle produsere egne drakter var PB Madlaveien en av de som stilte opp.

Vi takker for støtten vi har fått herfra og ser frem til fremtidig samarbeid ved andre anledninger

Relyon Service er en av Roughnecks sine mange sponsorer. Når Roughnecks Hockey Team så dagens lys og skulle produsere egne drakter var Relyon Service en av de som stilte opp. Vi takker for støtten vi har fått herfra og ser frem til fremtidig samarbeid ved andre anledninger.

Rehabilitering , tømrer, maler, murer, hage og Vaktmester tjenester.
Relyon Service fikser det meste!
Ta kontakt og de kommer på en gratis befaring.