Sponsorer

Roughnecks styret jobber hele tiden med å få inn sponsorer til enkelt tiltak og til det generelle arbeidet supporterklubben til enhver tid bedriver. Uten sponsorene våre ville det blitt vanskelig eller bortimot umulig å få til det arbeidet vi bedriver.

Vi i Roughnecks retter en stor takk til alle som velger å være en sponsor til supporterklubbens arbeid.

Tore Christiansen og SFF er Roughnecks sin største og viktigste sponsor og samarbeidspartner. Uten sponsormidler og hjelp som er kommet fra denne kanten hadde mye av det supporterklubben har jobbet med ikke sett dagens lys.

SFF Group ble etablert i 1991 og er i dag den største privateide rørleverandøren i Skandinavia. SFF er en ledende distributør av rør, beslag og flenser til olje, gass og (petro) kjemisk industri og energisektoren.

Lite AS er en av våre sponsorer i tillegg til å være samarbeidspartneren som drifter e-post tjenesten til Roughnecks. I 2016/17 sesongen har de vært sponsor på produksjon av hockeykort og permer.

Lite AS ble stiftet i første halvdel av 2015, og er en totalleverandør av alle former for IT-tjenester. Deres kontor ligger på Ålgård utenfor Sandnes. Deres målsetning er å bli en foretrukket lokalleverandør av et bredt spekter av drifts-relaterte IT-tjenester, maskinvare og programvare.

Både Anders og Henning har lang erfaring som systemkonsulenter. Deres personlige engasjement bidrar til å gi kunder trygghet, lav terskel for kontakt og problemløsning på et mellommenneskelig nivå.

Små nok til å være personlige, store nok til å takle alle oppgaver og alltid til å stole på.

Pizzabakeren avd. Madlaveien er en av Roughnecks sine mange sponsorer. Når Roughnecks Hockey Team så dagens lys og skulle produsere egne drakter var PB Madlaveien en av de som stilte opp.

Vi takker for støtten vi har fått herfra og ser frem til fremtidig samarbeid ved andre anledninger

TS Byggtjenester ble etablert i 1994 og holder hus sentralt i Stavanger.
De kan vise til jevn og god vekst siden etableringen, basert på høy kvalitet på produkter og tjenester. TS Byggtjenester påtar seg alle oppdrag innen rehabilitering og påbygging av private boliger.           De har også spesialisert seg innen montering av systeminnredning i forbindelse med oppføring og rehabilitering av kontor­ og næringsbygg.

Vi er stolte av å ha med TS Byggtjenester som en av våre sponsorer. Støtten fra dem gjør det mulig for oss å drive videre det nystartede Roughnecks Hockey Team og å få på plass nye drakter til laget. 

Fjordkraft har kommet til som en av sponsorene til Roughnecks. De er med som sponsor på Roughnecks Hockey Team og gjør det mulig for laget å få nye drakter. I tillegg har hele laget fått både drikkeflasker og buffer.

Fjordkraft leverer strøm til de tusen hjem og til store og små arbeidsplasser i privat og offentlig sektor. Hos Fjordkraft er det ingen forskuddsbetaling, og enten du bestiller strøm som privatperson eller bedriftskunde får du alltid fornøydgaranti med på kjøpet. Fjordkraft leverer også mobilabonnement. De vil utfordre det etablerte mobilmarkedet med lave priser for alle – og ekstra lave priser for sine strømkunder.

Hagen Byggservice er en av Roughnecks sine mange sponsorer. Når Roughnecks Hockey Team så dagens lys og skulle produsere egne drakter var Hagen Byggservice en av de som stilte opp. Vi takker for støtten vi har fått herfra og ser frem til fremtidig samarbeid ved andre anledninger.

Rehabilitering , tømrer, maler, murer, hage og Vaktmester tjenester.
Hagen Byggservice fikser det meste!
Ta kontakt og han kommer på en gratis befaring.