MØTEREFERAT, STYREMØTE I ROUGHNECKS 100816

Oilersgarasjen på Ålgård, kl 1800-2030
Tilstede; Filip, Kjetil, Øyvind, Gry, Ståle, Geir, Tone, Anita og Sindre
Forfall; Stig

Saksliste
stand på Nato sitt arrangement på Jåtta lørdag 130816.
Øyvind gir beskjed om hva vi trenger via mail til Nato. Geir, Tone og Anita bemanner standen. De tar med hockeykort, litt rekvisita og hockeyspillet. Øyvind sender infoskrivet til dem, så printer de ut for oss.

Vipps /Izettle
Vipps er oppe og går nå, søk opp Roughnecks for å overføre penger. Pr i dag er disponibel saldo ca 75 000,- Vi har noen utestående fordringer som Stig må jobbe med å få inn.
Izettle kobles opp mot Roughnecks egen tlf. Når folk blir medlem og betaler via Izettle, MÅ det sørges for at nødvendige personopplysninger også blir registrert. Øyvind lager skjema til dette som vi kan ha med på standene våre.

Medlemsmøte/Kickoff 190816
Medlemsmøte kl 18-20 for alle, så kick off fra kl 20 til ca 0130. Inngang blir i det ene trappetårnet, plassen er Sportsbaren. Vakter og betjening er ordnet. Bortesupportere er invitert, Nitra bekrefter at de kommer. Vi må sende ut mail til medlemmene for å få alle til å komme på møtet. Er du ikke medlem ennå, kan du tegne medlemsskap i døre og få være med på møte og kick off. Vi har kontroll i døra slik at kun registrerte medlemmer slipper inn. Kl 20 må de under 18 dessverre forlate lokalet. Vi har invitert, og bedt om at hovedtrener og noen av de nye spillerne kommer på møtet, regner jo med at det er en no brainer.

Flyers
Vi har laget opp noen verveflyers, Øyvind ber Melings om å trykke disse opp i 1000 eks, med trykk på begge sider, JR på ene siden, vanlig på andre siden. Dette må være ferdig til CHL kampene, og brukes der pluss fremover. Format A6.
Medlemsfordeler
Disse er listet på hjemmesiden, i tillegg løper den med Ovenpaa videre. Den utvides også, slik at vi kommer gratis inn på sportsarrangementer de viser der. Gjelder også for bortefans i følge med oss. Det jobbes videre med andre muligheter, nettsiden oppdateres kontinuerlig. Ovenpaa trykker mest sannsynlig opp medlemskortene for oss også.

Sponsortreff
Vi får dessverre ikke være tilstede og presentere oss på Oilers sitt sponsortreff, men vi har fått til at Øyvind kan bli med på et møte i Pucklauget for å fortelle litt mer om hvem vi er, og hva kan få til sammen.

Stands
Vi har stand på Kilden 270816, og Tasta 030916. Øyvind lager infoskriv og sender ut. Dette må i tillegg spres på våre nettsider og SoMe, vi ber også Oilers om å dele slik at vi får treff på 25 000 følgere og ikke bare våre. Ståle, Tone, Anita og Øyvind blir på Kilden. Geir, Filip, Tone og Anita tar seg av Tasta. Øyvind gjør klar tralle og materiell. Ståle henter tralle, Harald og Oily fredagen før. Anita ser på pauserom/skifterom til Oily. Tidspunkt 10-14/15. Vi lager prisliste for det vi skal selge på standene. Husk Izettle for evt betaling for de som ikke Vippser. Blant de som verver seg på standene trekker vi vinner av ett sesongkort. Vi har spurt Oilers om spillere til å stikke innom standen, har ikke fått svar på dette ennå. Viktig at dette med sesongkortet kommuniseres ut, det kan få enda flere til å komme på standene.

CHL kampene
Det er solgt svært lite billetter til disse kampene, så det er viktig at i alle fall Roughnecks stiller fulltallige her. Stig sender ut mail med beskjed om å stille, og vi informerer på nett og SoMe. Vi planlegger markeringer i tilfelle noen milepæler skulle bli brutt under disse kampene. Banner og plassering for tromme er ok, egen plass til JR er nå helt fremme. Dette må merkes opp og respekteres under kamp. Plattformen nederst fjernes. Øyvind oppretter arrangement på Ovenpaa i timene før kamp, Ståle informerer bortesupporterne.

TIFO
Janne er leder av TIFO gruppa, her jobbes det med sanger og flagg/bannere. Vi bestiller noen nye bannere og flagg fra Melings, håper å ha det ferdig til sesongstart GET ligaen. Vi selger ut mye av dagens kleskolleksjon, og jobber frem en ny kolleksjon etter hvert. Vi kjøper inn magebelte til det store flagget som skal brukes på isen ved introen.
Tour de Fjords
Vi kopierer mye av, og utvider, opplegget fra i fjor.
På Hjul stiller, vi prøver få til hoppeslott, vi har lånt trehjulinger til kappløp. Kjetil har ansvar for mat og drikke og grilling her. TV2 er informert og har lyst å komme innom. Geir kontakter Stavanger Hockey for å få ungene derfra til å stille med rollerblades og køller. Lysenstøen blåses opp. Dette må også markedsføres av oss og Oilers, på nett og SoMe, Ståle informerer SA/RA. Oily stiller. Når tidsplanen er klar legger vi ut tider på infosidene. Vi har medlemstand også her. Flagg og bannere ordnes mens vi er der, legges ut ved veien.

evt
Begrense bruken av messenger på FB, ta kun korte infogreier der.
Neste styremøte 140916, kl 1800, DnB Arena, Øyvind ordner møterom.
Referent; Ståle