Om Roughnecks

Hva er Roughnecks?

Vi er den offisielle supporterklubben for Stavanger Oilers, norges mestvinnende ishockeylag de senere årene.

Hvem er et typisk medlem?

Rougnecks er rett og slett for alle fans av Stavanger Oilers, gammel eller ung, mann eller kvinne. Felles for oss alle er et brennede engasjement for klubben. De fleste medlemmene er fra regionen, men vi har også medlemmer fra inn- og utland.

Hvem sitter i styret?

Oversikt over de forskjellige styremedlemmene vil du til enhver tid finne i navigasjonsmenyen på våre sider. Her finner du også kontaktinfo til alle styremedlemmene. Referater fra styremøtene vil også legges ut her.

Hvilke resultater har Stavanger Oilers å vise til?

Klubben ble stiftet i 2000, og vant 2.divisjon i 01/02 sesongen. Sesongen etter vant de 1.divisjon og kvalifiserte seg til den øverste divisjonen, nå GET Ligaen. Stavanger Oilers har hatt stor suksess de første årene, og har høstet mange pokaler ;

Seriemester 11/12, 14/15, 15/16 og 16/17

Norgesmester 2010, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 og 2017

Continental Cup vinnere 13/14

Hvordan bli medlem?

Informasjon om dette finner du på våre nettsider. Nåværende medlemmer vil få tilsendt giro i post eller på mail, nye medlemmer kan registrere seg på nettsiden og betale kontingent som opplyst der.

Turer

Vi prøver å få til turer til bortekampene, det være seg i Europa, til seriekampene eller til sluttspillet. På utenlandsturer praktiseres 18 års aldergrense. På innenlandsturer er alle velkomne, men mindreårige må ha med foresatte.

Medlemsfordeler:

Vi jobber kontinuerlig med å fremskaffe flere fordeler, disse vil bli lagt til på hjemmesiden vår. Sjekk ut medlemsfordelene her.

Må jeg stå på feltet hvis jeg blir medlem?

Nei, mange av medlemmene har plasser andre steder i hallen. Men kjøper du sesongkort med medlemskap, så må du stå på feltet, og det er også forventet at du da bidrar aktiv til å skape stemning i hallen.

Junior Roughnecks

Dette er en egen del av Roughnecks, for de som er under 16 år.

Junior Roughnecks har en egen avgrenset plass på feltet til Roughnecks, der medlemmene står samlet under alle Oilers sine hjemmekamper, og er med å heie laget frem mot nye triumfer på isen.

I løpet av sesongen vil det bli egne aktiviteter for Junior Roughnecks, og det kan også bli avholdt egne medlemsmøter. Noe av det vi ser for oss kan være;

  •  Skøyting sammen med noen av Oilersspillerne i DnB Arena.
  •  Spillkvelder der vi samles for å spille for eksempel brettspill
  •  Bordhockeyturnering der spillerne også deltar.
  •  Opplegg utenfor DnB Arena i forbindelse med Tour des Fjords