REFERAT

Styremøte Roughnecks

25. september 2019

18:00 – 21:00

Sted:   DNB Arena

Tilstede: Øyvind, Geir, Trude, Erik, Veronica, Hege, Sindre, Omer og Sveinung

Fraværende: Oddbjørn

 

Sak                                                                    Beskrivelse                                                                                     Ansvarlig

Leders helse Øyvind informerte om egen helse. Skal innlegges på SUS 8.oktober med nakkeoperasjon den 9.oktober.
Null eller minimal fysisk anstrengelse I 4 – 6 uker etter operasjon. Innebærer at Geir Svendsrud skal overta lederrollen i en periode fremover.
Fordringer, Vipps, iZettle og økonomisk tilstand Sindre informerte om den økonomiske situasjonen. Ca 150.000,- på konto. 75.000,- av disse er RHT sine penger fra dugnad i sommer.
Utgifter fremover er de store fra Melings (caps, buffer, merker og noe klær)
Sindre
Medlemstall Det er solgt vesentlig færre sesongkort til nå i år enn foregående sesong. Medlemstallet er også for lavt, men det detter inn betalinger fortløpende nå så ikke noe å bekymre seg over enda. Men må jobbes i tiden fremover for å få flere medlemmer. Ikke 100% oppdaterte tall da disse er fra 01.08.19
Medlemstall er nå 223 stk totalt.

Øyvind printer ut flere innmeldingsskjema

Trude
Bortekamp tur 2019/20 Første helgen i november (01.-03.) er frivillig tur for Oilers Roughnecks er invitert med. Prisen fra Oilers er 1695,- pr stk og 350,- i tillegg for enkelt rom.

Det blir bestemt å legge ut tur for kr. 1.200,- og Roughnecks sponser resten.

Øyvind sitter med påmeldinger og ordner listene til Oilers/Sverre Haga AS

 

Prøve å sette opp tur til Sarpsborg igjen 25. januar og ev prøve å få til tur 07.desember til Vålerenga.

Øyvind er ansvarlig for påmelding til tur i november
Roughnecks dagen 12.Oktober Geir har hovedansvaret for Roughnecks dagen den 12. Oktober og fordeler arbeidsoppgaver i henhold til eget skriv.

Post 1 Hockeykort – Stig, Douglas og Frode kjører dette.

Post 2 Egen kleskolleksjon ved vinbaren – Geir S.

Post 3 Info om Roughnecks og verving av medlemmer mellom sportsbaren og kiosk – Trude og Sindre

Post 4 Bordhockey/ps4 litt bortenfor musikkbaren – Veronica og Espen

I foajeen blir det 3 poster og Hege har hovedansvar. Omer er Oily denne dagen. Vervekampanje, loddsalg og info om dagen. Ønskelig at Øyvind blir med her dersom helsen tillater det. (sitte å selge lodd f.eks.)

Lage flyers til å legge på setene må også ordnes.

Geir er ansvarlig for dagen
Klær og egne produkter Det er tatt inn 3 stk forskjellige full zipp hoddies og buffer som er klare. Capser er på vei.

Det er fremmet ønske fra Hege om en bag og fra Trude om en ryggsekk med computer lomme. Øyvind bestiller dette. Det er og fremmet ønske om tofarget full zipp hoddie med motsatt farger (mørk grå arm og lys grå hoved farge) fra Hege. Øyvind bestiller.

????
TIFO Sveinung skulle ta ansvar fra styret her. I gruppen er det satt inn Douglas, Lars Rune, Ståle og Trude.

NB!! – Sveinung har etter styremøtet trukket seg fra styret og alt arbeid som følger med her!!!

 ????
Fast mann/kvinne på trommen i 2019/20 Patrick Sundal har sagt ja til å ta ansvaret på trommen dette året. Han har varslet at han muligens misser en kamp i Oktober men at han eller skal være på plass. Skulle han fungere godt og gjør dette fast har han fått tilbud om gratis sesongkort for kommende sesong dersom han står på trommen den sesongen også
Inngangsparti til Roughnecks felt Hege har fått priser fra Crisma på monter som er like Oilers sine. 600 x 300 for kr. 1.980,-

Styret enes om å finne flere priser fra andre leverandører.

Hege
Mobilt abonnement til Roughnecks Øyvind har fått priser. Etter diskusjon i styret enes det om at alle får egen bruker til iZettle og at vi bruker egne telefoner for dette. Bruk av snapchat telefonen løses med at hver enkelt deler egen mobildata til denne telefonen når den skal brukes. Kjøper IKKE eget abonnement til Roughnecks  

 

 

Roughnecks hederspris Saken ble ikke diskutert noe videre på dette møtet. Det ble besluttet å gi pris til …………………………

Hederspris skal utdeles for lang og tro tjeneste i klubben og til de som har hatt en ekstraordinær betydning for Roughnecks.

 
Roughnecks Hockey Team RHT står utenfor styret og styres av laget samlet og av lagleder. Øyvind fungerer som en lagleder for RHT pr dags dato. Laget har jobbet inn 75.000,- i dugnadsmidler i sommer.

RHT har fått kjøpe treningstider i Stavanger Ishall. Annenhver fredag f.o.m. 27.september til 17.januar og hver fredag etter det og ut sesongen. Kostnad her er litt usikker da vi må se om det blir 18 treninger eller 22/23 treninger. Men det blir rundt 26.000,- for denne sesongen.

Laget er invitert på turnering i Haugesund helgen 8. – 10. november. Dersom laget reiser hit, vil det bli sponset noe av påmeldingsavgiften med midler laget har jobbet inn. Tanken er å sponse med 450,- pr pers og da totalt 7.200,- dersom tre rekker + goalie reiser.

 
Eventuelt –          Samarbeidsmøter med Oilers tirsdag 08.09. kl.09:00

–          Geir og Trude stiller her.

–          Roughnecks leder vervet (tas opp av Hege)

–          Hege og Geir har over flere kvelder snakket sammen og ønsker at Geir overtar som leder ut sesongen og at hun skal støtte/hjelpe ham med dette vervet.

Det er ønske fra dem at Øyvind bruker tiden fremover til å overlevere alt av materiell, diverse bruker konto innlogginger, viser bruk av hjemmeside, etc slik at det blir en myk overgang.

–          Øyvind bruker tiden frem til mandag 7. oktober på å sette sammen/ordne mappe med all informasjon og overleverer til Geir og Hege. Trer så ut av Roughnecks styret og jobber med egen helse samt som lagleder for RHT