Roughnecks gir tilbake

Roughnecks gir tilbake

Roughnecks er en supporterklubb som lever med det samme mottoet som Stavanger Oilers – «SAMMEN ER VI STERKE». Det er derfor viktig for supporterklubben å være med å støtte opp om veldedige formål og å hjelpe til der vi ser at det kan være til nytte for flere enn oss selv. Det er ikke alltid det er så mye som skal til for å hjelpe andre men det kan bety uendelig mye for dem som trenger hjelpen.

Puckveggen i DNB Arena

Puckveggen i DNB Arena ble åpnet 25. januar 2014. Prosjektet er utviklet i samarbeid mellom Oilers og Attende AS. Overskuddet fra puckveggen går uavkortet til Oilersspillernes Veldedighetsfond. Under mottoet «Vi gir tilbake» har spillerfondet siden 2008 gitt penger til veldedige organisasjoner. Dette er noe Roughnecks ønsker å være med å støtte opp om og vi anbefaler alle som har anledning til å gjøre det samme.

Sammen er vi sterke. Sammen gir vi tilbake!

Gullpuck 25/02-2014 – Vi gir tilbake

For å være med å støtte opp om oilersspillernes veldedighetsfond besluttet Roughnecks å gå til innkjøp av en gullpuck like etter oppstarten av puckveggen i DNB Arena. Dette for å bidra til det viktige arbeidet som veldedighetsfondet donerer midler til.

Gullpuck 15/09-2016 – #SJEKKDEG

I kjølvannet av Thea Steens bortgang sommeren 2016 besluttet Oilers at inntektene fra puckveggen skulle gå til Thea Steens minnefond. Det ble raskt besluttet i Roughnecks at dette var noe vi ønsket å være med å støtte opp om. Det ble derfor kjøpt en ny gullpuck til puckveggen i DNB Arena.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.