Roughnecks har fått egen avdeling på Østlandet!

Hva er Roughnecks Øst?

Roughnecks Øst er en egen supporteravdeling rettet mot Oilersfans bosatt på andre siden av fjellene. Det spiller ingen rolle om du er gammel, ung, tilflyttet vestlending, eller født og oppvokst i østlandsregionen. Roughnecks Øst er opprettet for å skape samhold, åpne muligheter for samkjøring, informere om kommende bortekamper og organisering av spesielle arrangementer. Målet er selvsagt at flest mulig tar turen til tribunen.

Hvem har ansvaret for Roughnecks Øst?

Avdelingen har ikke formelt styre, men drives av Anna Skåne og Anne-Cecilie Tønnessen Trogstad.

Hvilken type arrangementer vil være relevante?

Alle kommende bortekamper

Spesielle begivenheter og kamper der det for eksempel er tilreisende fra Stavanger

Samling før kamp, lørdagskamper, fellestransport, visning av hjemmekamp på sportsbar etc.

I hovedsak vil det meste av informasjon gis kontinuerlig i facebook-gruppen til Roughnecks Øst. Den finner du her.

Finnes det noe samlingspunkt på Østlandet?

Det er nylig opprettet avtale med Trafalgar sportsbar og spiseri (Keysers gate 1, 0165 Oslo). Roughnecks (både Stavanger og Øst) har mulighet til å disponere stedet i forbindelse med kamper. Her har vi mulighet til å samles før kamp, og vi er selvfølgelig alltid velkomne til å se hjemmekamp på Trafalgar. Er du tilreisende til bortekamp, og ønsker tilholdssted før ordinær åpningstid (13:00), gi oss beskjed, så tar vi kontakt med daglig leder og ser om det lar seg gjøre. Det er ingen spesialpris på mat og drikke enda, men dette vil vi jobbe videre med om vi ser at folk møtes der og trives.

Må man være medlem?

Det er ingen krav om å være offisielt medlem av Roughnecks for å delta på arrangementer eller for å være medlem av Facebook-gruppen til Roughnecks Øst. Vi vil ha alle med på laget, og alle er velkomne. Eventuelle rabatter ved arrangementer vil derimot være forbehold medlemmer.

Er du nysgjerrig på eksisterende fordeler, eller ønsker å bli medlem av Roughnecks, kan du sjekke ut medlemsfordeler her, samt finne innmeldingsinformasjon her.

For henvendelser relatert til Roughnecks Øst ta kontakt med:

Anna Skåneanna.skaane@gmail.com+47 45 80 55 53
Anne-Cecilie Tønnessen Trogstadczar87@hotmail.com
+47 95 96 06 53