Sommerfesten 2019

Foto: Øyvind Løvik
Oilers hoppeslottet for de små besøkende var en absolutt suksess

Lørdag 22.juni var dagen da Roughnecks inntok Forus travbane. Det var tid for en sosial samling for store og små med grilling, ponni-ridning, lek i hoppeslott, lotteri og drøs. Med en lang pause fra hockeykamper i DNB Arena der vi kan heie frem Oilers til seier og samles rundt laget vårt, så var det på tide å samles utenfor hallen.

Vi kan ikke akkurat si at vi har vært overøst med godvær så langt denne sommeren, men værgudene var heldigvis med oss denne dagen. Sol og god temperatur slo til slik at vi fikk en kjempefin dag på travbanen denne lørdagen. Oilers hoppeslottet ble flittig brukt av de små, men det var nok noen voksne som også kunne tenkt seg å prøve dette. Ponni riding ute på travbanen ble også en suksess blant våre unge deltakere. Mange fikk og prøvd seg med hockeykølle og puck. Noen hadde gjort dette før og hadde teknikken inne, mens andre fikk god hjelp når de ville prøve å få pucken i mål. Nesten alt var perfekt denne dagen. Uheldigvis hadde de fleste av Oilers sine A-lag spillere reist bort denne helgen, men Kristian Forsberg var hjemme og tok turen innom Roughnecks sin sommerfest/BBQ.

Foto: Øyvind Løvik
Kristian Forsberg kom på sommerfesten og grillet pølse var ikke å forakte

I løpet av dagen var det over 100 store og små som fant veien til sommerfesten. Det ble grillet masse pølser til alle som kom, samt servert brus og kaffe. Lyn lotteri er jo også noe vi pleier å ha på våre arrangementer. Med mange flotte premier var det mange som prøvde lykken. Den signerte spaken fra Henrik Holm var nok noe som fristet og på slutten av dagen fant også denne en  ny eier. Alt i alt er vi i Roughnecks styret godt fornøyd med en veldig kjekk dag på travbanen. Det ble så absolutt ett vellykket arrangement og noe vi skal gjøre mer av i tiden fremover.

Vi var heldige å hadde besøk av Øyvind Løvik som brukte kameraet sitt flittig denne dagen og har gitt oss mange fine bilder fra dagen. Stor takk til ham for at vi fikk disse blinkskuddene som viser litt fra dagen på travbanen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.