Medlemsfordeler

Roughnecks styret skal alltid jobbe for å inngå fordelaktige avtaler for alle supporterklubbens medlemmer. Enten det her er snakk om rabatter på varer eller tjenester. Dette arbeidet vil en alltid jobbe ekstra med for at det skal bli best mulig. Medlemsfordelene vil bli listet på siden her og oppdatert jevnlig

Oilersshoppen gir 20% rabatt ved fremvisning av gyldig medlemskort når en handler inne i DNB Arena. Rabatten gjelder ikke på tilbudsvarer og kan foreløpig ikke benyttes ved handel i nettbutikken.

Askeland har vært en av Oilers sine sponsorer over lang tid. Askeland ønsker også å samarbeide med Rougnecks. Via sine 2 butikker, Galleri Askeland, tilbys det 15 % rabatt til alle Rouhgnecks medlemmer ved fremvisning av gyldig medlemskort. Her selges det smykker og klokker av flere forskjellig merker.

– Galleri Askeland, Kilden

– Galleri Askeland, Stavanger sentrum

Onkel utleie holder til i Boganesveien 48 på Hinna. Her kan en leie hageutstyr, minigravere, anleggsmaskiner, lifter, stilas, biler, tilhengere og mye mer. En kan også få kjøpt dører og vinduer her. Roughnecks har vært så heldige å få på plass en rabattavtale for alle våre medlemmer. Roughnecks medlemmer får her:

  •  25% rabatt på leie av utstyr
  •  40-50% rabatt på dører og vinduer

Stavanger Varmesenter As ble etablert i 1968 av Sigve Jansen. De hadde butikk i Madlaveien i 35 år frem til 2003.

Mye har endret seg siden den gang. I dag har Stavanger Varmesenter peisovner, gassovner, peisinnsatser og stålpiper blitt mye mer et møbel enn bare den nyttegjenstanden den en gang var. Stavanger Varmesenter er stolte over å ha Norges største permanente utstilling av ovner, peiser og varmeprodukter i vår forretning i Hillevågsveien 74-76.

Roughnecks har fått på plass en avtale som sikrer alle medlemmer med gyldig medlemskort en rabatt på 15% på vedfyrte og gassfyrt ildsteder som frittstående vedovn, elementpeis og innsats.

For å få rabatten, må dere kontakte Espen Andersen Øgård på espen@stavangervarmesenter.no

APR Flytting og Minilager i Stavanger og Sandnes gir Roughnecks sine medlemmer rabatter på flytting, renhold og lagerboder. APR kan tilby lagring av møbler & innbo, flytting lokalt,nasjonalt og internasjonalt samt vask av bolig etter flytting.

Rabatter:

  • Flytting:  5% av fakturert beløp
  • Pakking:  5% av fakturert beløp
  • Lagring:   5% av fakturert beløp
  • Utvask:    2,5% av fakturert beløp

Elkjøp Phonehouse gir 10% rabatt på mobiltelefon-tilbehør til alle Roughnecks medlemmer ved fremvisning av gyldig medlemskort i butikken. Dette gjelder ved Tasta, Madla, Kilden, Kvadrat og Vågen-Sandnes.

25% rabatt på hockeyutstyr for Roughnecks medlemmer hos Intersport Amfi-Madla ved fremvisning av gyldig medlemskort når en handler.

Premiere Produkter på Hundvåg gir 15% rabatt til Roughnecks medlemmer som handler hos dem og kan vise frem gyldig medlemskort. Rabatten gjelder ikke på tilbudsvarer.

Dekk1 Stavanger ønsker å være med å støtte Roughnecks sine medlemmer og har inngått en rabatt avtale for supporterklubbens medlemmer. Avtalen innebærer:

  • 45% rabatt på Pirelli og Vredestein dekk
  • 35% rabatt på Nokian Continental dekk
  • 50% rabatt på Maxxi/Mastersteel dekk
  • Dekkhotell tilbys fra kr. 720,- ex.mva pr. sesong

Alle rabatter beregnes ut fra gjeldende fakturagrunnlag.

For å benytte seg av denne avtalen må medlemmer fremvise gyldig medlemskort når en handler hos Dekk1 Stavanger

7/11 Byterminalen

Gi rabatter ved kjøp av varm drikke ved 7/11 Byterminalen ved fremvising av gyldig medlemskort i Stavanger Roughnecks.

Liten Kopp 15,-

Stor Kopp 20,-

10% på kjøp av mat og bakevare

Dette gjelder kun 7/11 Byterminalen i stavanger

Vi har fått avtale hos Klinikk Optimal i Tananger

Avtalen hos Klinikk Optimal er

Kiropraktor: 480kr

Fysioterapeut:  510kr

Naprapat: 510,-

Akupunktur: 510,-

Trykkbølgebehandling: 670kr

Massasje (30min/60min) 580,-/930,-

Såletilpasning Vasyli/ Formthotics: 1180kr

Såletilpasning  Solemaids: 1610kr

Sportsmassasje: 480kr

De holder til:

Hammaren 23 • 4056 Tananger

Mobil: 915 94 459

Tlf: 51663333

www.klinikkoptimal.no

REAL Escape Game gir 15% rabatt til medlemmer av Roughnecks innenfor gitt gyldighetsperiode nedenfor.

REAL Escape Game tilbyr Escape Room-opplevelser både i Stavanger og på Forus. Escape Room er et interaktivt spill hvor man har 60 minutter på seg til å rømme fra et rom ved å finne gjemte ledetråder løse logiske oppgaver og samarbeide som et lag.

Rabatten på 15% gjelder for en hel gruppe (2-5 personer) i alle våre Escape Room, både i Stavanger (Bådegata 8) og på Forus (Grenseveien 21).

Ta kontakt på post@realescapegame.no med ønsket rom, dato og klokkeslett for opplevelsen for å få rabatten.

Besøk www.realescapegame.no for å finne ut mer om oss og se hva vi tilbyr!