Møtereferat RoughnecksStyret 141216
DnB Arena kl 1840-2040
Tilstede; Øyvind, Sindre, Kjetil, Geir, Gry, Ståle, Tone, Anita
Forfall; Stig og Filip

Sak 1 Økonomi
Solid økonomi, bra med penger på bok, men også en del utestående utgifter som ikke er fakturert ennå. Ligger i rute ihht budsjettene. Vi er for øvrig ikke mva-pliktige.
Sak 2 Medlemsfordeler/sponsorer.
Liste over fordeler ligger på nettsiden, ingen nye siden sist, men er stadig på jakt etter nye samarbeidspartnere. Har noen sponsorer til hockeykort, men trenger generelt sponsorer til bordhockey, drakter til SHL osv. Øyvind har hovedansvar her. Setter opp en oversikt og henvender seg til aktuelle sponsorer. Øyvind har hatt et positivt møte med Pucklauget, og fått presentert Roughnecks overfor sponsorene her. Pucklauget hadde bedt om å få møte oss, og vil også at vi svinger innom Bankplassen med en stand.
Sak 3 TIFO/Kamparrangement
Vi må snarest ha et møte med DJ for å avklare samarbeidet i hallen. Vi kan ikke ha det slik som nå, og må sammen finne tiltak for å endre på dette.
TIFO gruppen utvides med nye medlemmer som kan bidra på feltet før/under kamp. Tone/Anita forlater gruppen. Ønskelig med folk fra andre felt enn bare ståfeltet. Vi legger ut info på Facebook og nettside om hva TIFO gruppen skal drive med, og ber om forslag/innspill på aktuelle medlemmer. Send mail til TIFO@oilersfan.org om du vil være med, eller har noen å anbefale. De som sitter i TIFO gruppen må vite hva jobben går ut på, og kunne bidra aktivt.
Vi må bli flinkere til å markere milepæler som antall kamper/poeng osv. Geir har ansvar for å følge med, og lage markeringer.
Vi må også planlegge, og sette opp et nytt supportertreff på nyåret, da åpent for alle, ikke bare medlemmer i Roughnecks.
Sak 4 Juletrefest.
Kjempesuksess som må gjentas hvert år. Var altfor lite grøt, her må Wilberg få tilbakemelding, Ståle fikser dette. Suksess med spillere innom, nisse, quiz osv. Bare positive tilb meldinger. 22 JR medlemmer påmeldt.
Sak 5 Julebord
Også en suksess, men til neste år må vi finne en dato som passer bedre for spillerne. Lokalet er bra, samme er opplegget. Vurdere annen catering, må være mulig å få samme/bedre mat til en mye billigere penge.
Sak 6 Borteturer
Planlagt tur til Lørenskog lørdag 040217. Ståle sjekker pris og opplegg, sender info til Filip/Øyvind som legger ut info og påmeldinger.
Mulig at vi kan få noen plasser på flyet til kampen mot F/A 210117, Ståle sjekker med Børge og sender info til Filip/Øyvind.

Sak 7 Medlemstall
Vi er nå 355 medlemmer, hvorav 65 JR. Ny rekord begge deler! Neste år er målet 400

Sak 8 Bordhockeyturnering
Denne blir avholdt tirsdag 240117. Ståle/Stig tar ansvar for alle deler av dette. Ståle setter opp budsjett, Øyvind søker sponsorer. Ståle setter opp forslag til ansvarsfordeling og sender ut. Ståle sender info til SA/RA/TV2.

Sak 9 Klær/tralle
Vi trenger flere til å hjelpe med tralla, Øyvind legger ut info om dette sammen med spørsmål om folk til TIFO. Sliter med lange leveringstider på klær, Melings må få en oppstrammer her. Modeller har meldt seg, vi må få gang på bilder og info på nettsiden nå. Øyvind tar kontroll, snakker med modeller og fotograf. Få ut info, gjerne pr mail, til medlemmene og hva vi har for salg, det er ikke alle medlemmene som ser tralla. Før kamp kjøres tralla rundt, i pausene står den bak feltet.
Ståle kontakter Børge ang kamp hvor vi kan ha stand på Bankplassen. Den dagen må det info i losjer, på Bankplassen og i kampmailen fra Oilers om at vi har stand.

Sak 10 Nettside
Denne må være mer levende, gamle nyheter fjernes fortløpende. Opprette noen faste punkter som alltid ligger fremme. Ståle lager sak med bilder fra Juletrefest/Julebord og sender inn. Alle i styret lager en liten presentasjon av seg selv og sender inn. Ståle skaffer noe fra spillerne til å legge ut. For eksempel en kort spillerprofil med en twist.

Sak 11 Sponsor Hockey League
Vi har fått bekreftet at vi skal stille lag her, og treninger er i gang. Vi har mer enn fire rekker, og det føres treningsoppmøte. Laget tas ut på bakgrunn av denne. Spillerne skaffer selv utstyr, vi skaffer drakter. Dette er et kult og sosialt tiltak, oppfordrer alle i Roughnecks til å komme og heie! Laget heter foreløpig Roughnecks Hockeyteam, spiller i svarte drakter, og logoen vår er på brystet på drakten. Staytuned!

Referent Ståle, 141216. Styret ønsker alle en God Jul!