Styremøte 21.02.2017

REFERAT FRA STYREMØTE ROUGHNECKS
OILERSGARASJEN 21.02.17 KL 1800-2000
TILSTEDE: STIG, TONE, ØYVIND, KJETIL, SINDRE, FILIP, GEIR, ANITA
FORFALL: GRY

SAK 1 Endringer i Roughnecks styret
Ståle Corneliussen har valgt å trekke seg fra styret med umiddelbar virkning. Dette er noe resten av styret har akseptert og vi takker Ståle for en fantastisk jobb i den tiden han har vært med. Vi mister en stor ressurs når Ståle trekker seg.
Styret vedtar at Tone Lie rykker opp som fast styremedlem fra sitt varamedlem verv. Videre ønsker ikke styret å gjøre noen endringer før årsmøte.
SAK 2 Økonomi
Sindre styrer økonomien og vi har pr. dags dato en god likviditet. Fakturaer til Melings er nå betalte. Sponsormidler for Roughnecks drakter er kommet inn. Det samme gjelder sponsormidler fra SFF og TS Byggtjenester til hockeykort produksjonen. Ser også ut til å styre mot ett overskudd denne sesongen. Dette skyldes nok hovedsakelig økt medlemsmasse og at det er kommet inn mer penger enn budsjettert i kontingenter. Det skal videre faktureres DNB som sponsor på hockeykort og Oilers for salg av hockeykort/permer i shoppen frem til 31.12.16
Status pr. dags dato er en disponibel saldo på ca 24.000,- samt utstående fordringer på ca 27.000,- som er på vei inn til Roughnecks. (sponsormidler, samt salg av hockeykort i Oilers-shoppen og arbeid for Oilers) Det er også ca 10.000,- i gamle utestående fordringer fra tidligere sesonger som det jobbes med å få inn. (ubetalte turer og hockeykort permer)
Styret vedtar å bruke en del midler til sponsing av bortekampturer for å få flest mulig med på tur i sluttspillet.
SAK 3 Fokus for videre arbeid fra styret
Roughnecks har jobbet godt for å bli mer synlige og for å øke medlemsmassen. Når vi ser på handlingsplanen til Roughnecks 2016/17 er vi mer eller mindre i mål her.Nå må vi rette fokus på hvilke saker vi skal bli bedre på.
Bedre trøkket fra feltet. Få en større kjerne som er med å synger i løpet av kampen.
Fornye oss med flere nye sanger og heia rop.
Få med flere fra de andre feltene i hallen slik at vi kan få bedre trøkk
Tore C. har tilbudt seg å hjelpe her og styret må ta dette opp med ham på neste samarbeidsmøte.
Sjekke om vi kan få malt/foliert trapp mellom øvre rekkverk og ned til tromme med Roughnecks logo. Vise at her står Roughnecks.
Bedre og større TIFO opplegg.
Bannere, flagg, etc
Dekorering av inngangen til feltet. Vise at når en går inn her så er det Roughnecks sin plass
Bedre egen hjemmeside og bruken av denne
Å arrangere borteturer til sluttspillkamper
Å arrangere sommerfest med Roughnecks og Oilers
SAK 4 Hockeykort
Stig informerer styret om hvordan det har gått med hockeykort produksjon og salg i de 4 sesongene dette har pågått. Første sesong solgte dette veldig godt og gikk i pluss. Litt mindre salg i andre sesong men fortsatt i pluss. Så har det jevnt gått nedover. Fortsetter trenden er det ett taps prosjekt.
Styret fatter vedtak om at dette er siste sesongen Roughnecks produserer hockeykort og permer. Stig tar ett møte med Oilers for å sjekke om de vil overta prosjektet hockeykort for fremtiden. Dette ved at Stig fortsetter å jobbe med dette som før mens det er Oilers som står bak alt. Dvs. produksjonskostnader, markedsføring, salg, etc. Ettersom Stig ønsker å fortsette å jobbe med dette som før og også drive med «byttebu», er det også ett ønske at Roughnecks får noe igjen for dette.F.eks. at ett gitt antall komplette permer og startkit gis til Roughnecks for salg der Roughnecks får inntektene. Mer info kommer når Stig har avklart med Oilers om fremtiden for hockeykort produksjonen.
SAK 5 Klær
Alle fakturaer fra Melings er nå betalte. Det er 1 stk jakke som ikke har kommet fra Melings men denne er underveis. Dvs at alt nå er ajour. Øyvind har vært på messe hos Melings og truffet leverandører av klær vi har i sortimentet. Har klaget direkte til leverandør på leveringstid på jakker som produseres i Canada. Leverandør lover å ta inn ett gitt antall av disse jakkene i de størrelsene som selger mest. Leveringstid vil da bli på maks 4 dager.
Det blir videre hentet inn priser på 3 typer power banks med roughnecks profilering, fleece jakker, hoddie med full zipp (jakke), caps og buff.
Melings ønsker også å lage en type DM i pdf format som kan sendes ut til medlemmer for å profilere produktene bedre.
SAK 6 Kjelkehockey i Stavanger
Bjørn Ims har kontaktet Kjetil Erikstad og ønsker hjelp fra Roughnecks i arbeid med å starte opp kjelke hockey i Stavanger. Det er i første omgang snakk om noen personer som kan være med som en form for material forvalter. Hjelpe til med bæring av kjelker, litt skruing og tilpassing av kjelker, etc.
Øyvind tar kontakt med Bjørn for å få mer info og sender ut via sosiale medier og mail.
SAK 7 Billetter til sluttspill kamper.
Sjekke med Oilers om Roughnecks kan få 50 ståplass billetter som kan selges av Roughnecks til sine medlemmer. Dette for å få primært Roughnecks medlemmer på ståfeltet i sluttspillet som kan være villige til å synge og lage mer trøkk.
SAK 8 Stand under hockey turnering.
Kjetil Pettersen har vært i kontakt med Øyvind angående en hockey turnering som skal avvikles 21.-23. april. Han ønsker at Roughnecks setter opp en stand og viser seg fram + at det settes opp noen bordhockeyspill som en kan kjøre kamper på for ungene når de ikke spiller kamper selv.
Stig tar ansvaret for denne helgen mens Geir og Øyvind har sagt seg villige til å bli med deler av helgen.
SAK 9 Bortekamptur i sluttspill
Styret er enige om å sette opp mulighet for flere bortekamp turer i sluttspillet. Første mulighet blir kvartfinale #4 som er fredag 10.mars. Kampstart er kl.19:00 Vi må se på hvem som blir motstander, men satser på en tur som går fra Stavanger fredag morgen via Sverige til kamp by og retur lørdag morgen. Det er stor enighet om at Roughnecks skal sponse turer for å få en best mulig pris ut til medlemmer for tur og flest mulig personer med.
SAK 10 Årsmøte
Det blir bestemt at årsmøte skal avholdes den 19.april. Øyvind booker tid i Sportsbaren i DNB Arena.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.