Styremøte 26.01.2017

REFERAT FRA STYREMØTE ROUGHNECKS
DNB ARENA 260117 KL 1900-2115
TILSTEDE; GRY, TONE, ØYVIND, KJETIL, STÅLE, SINDRE
FORFALL; STIG, FILIP, GEIR, ANITA

Sak 1 Økonomi
Disponibelt beløp pr i dag er ca 35 000,- Vi har noe utestående hos enkelte privatpersoner, disse vil vi forsøke å kreve inn. Øyvind tar tak i dette. Det gjenstår å fakturere noen sponsormidler, og vi venter på en faktura fra Melings på noe av klærne.

Sak 2 Medlemstall
Vi har nå 358 medlemmer, derav 65 juniormedlemmer. Målet er 400 totalt i løpet av sesongen.

Sak 3 Sponsor/medlemsfordeler
Intet nytt her.

Sak 4 TIFO
TIFO gruppa er nå utvidet med to medlemmer, en fra K og en fra D feltet. Gruppa jobber med forslag til tribuneliv på feltet og eller i hallen.
Øyvind tar ansvar for flagging på isen og sørger for erstatter når han ikke kan.
Roger tar ansvar for flagging ved innganger under intro, samt tromme under kamp, og sørger for erstatter når han ikke kan.
Janne tar ansvar for å dele ut flagg på feltet og sørge for at disse blir brukt. Sørger for erstatter når hun ikke kan. (eget skriv om flagging distribueres på feltet lørdag 280117)
Vi venter fremdeles på Oilers ang møte med DJ for å bedre samspillet mellom ham og forsanger.

Sak 5 Busstur til Lørenskog
Vi utsetter påmeldingsfrist til etter helgens kamp, og håper å rekruttere noen passasjerer frem til mandag. Blir promotert på kampen lørdag. Dette er en tur vi bør klare å få til.

Sak 6 Stand på Bankplassen 280117
Vi skal ha stand på Bankplassen nå på lørdag, for å vise oss frem for sponsorene. Stig og Øyvind tar ansvar her. Opplegg er avklart, plass er gitt oss av Oilers.

Sak 7 Roughnecks Hockey Team (SHL)
Som kjent stiller vi lag under sponsorturneringen til Oilers. Dette medfører ingen utgifter for supporterklubben. Alt er i rute her, sak om laget kommer på nettsiden om litt.

Sak 8 Inngang til feltet
Øyvind kontakter Oilers mtp pynting/dekor her. Stig sjekker priser på skap til plaketter/pucker/medaljer. Øyvind etterlyser pucker/medaljer fra tidligere styre.

Sak 9 Bordhockeyturnering
Denne måtte dessverre utsettes, men vi venter på ny dato fra Oilers, og SKAL gjennomføre dette.

Sak 10 Pressedekning
De som kan uttale seg til pressen på Roughnecks vegene er leder, nesteleder og leder for JR. Man skal tilstrebe en positiv vinkling.

Sak 11 Hockeykort og permer
Her er påløpt bortimot 100% av budsjetterte utgifter, men lite inntekter er kommet. Må se på utfakturering av sponsorer her, Stig /Sindre tar dette. De siste årene har hockeykortregnskapet vist røde tall. Styret ønsker at regnskapet for 2016/17 danner grunnlaget for en diskusjon rundt videre fremdrift for dette prosjektet. Kommer tilbake til dette, men vi må nå sette fokus på å selge kort og permer. Øyvind tar dette med i infomail til medlemmer.

Sak 12 Klær
Har solgt ganske bra, mangler en faktura fra Melings ennå. Må se på regnskapet for klesprosjektet etter sesongen, og se hvordan det ender opp. Sende ut mail til alle medlemmer med info om kolleksjonen, ansv Øyvind.

Sak 13 Eventuelt
– Vi ønsker å sette opp noen hyller eller reoler på lageret for å få mer orden, og plass til diverse greier. Øyvind sjekker muligheter her.
– Lagerrommet bak feltet er forbehold supporterklubben, og vi ønsker ikke uvedkommende inn dit. Nå er det mye unger som renner ut og inn, og publikum bruker det som oppbevaring for ytterklær og hjelmer o.l. Det er verdisaker og effekter der inne som vi ønsker å sikre, og vi ønsker ikke at uvedkommende lengre har adgang hit.
– Nettsiden må vedlikeholdes mer jevnlig, nye saker legges ut, gamle fjernes, det jobbes med profiler på alle styremedlemmene, og spillerne lager noen enkle som vi kan legge ut. Referater fra turer, arrangementer og andre aktiviteter kan med fordel legges ut. Styrereferater legges ut fortløpende.
– Kvartfinalene i NM. Det er en kjent sak at disse pleier å være dårlig besøkte, Øyvind sender mail til Oilers og forteller om våre meninger rundt dette. Det er i vår interesse å fylle hallen for å skape best mulig stemning, og vi mener at det må være mulig å sette inn tiltak som gjør at flere går på disse kampene. Dette kan være for eksempel;

-Billigere enkeltbilletter til hver kamp
-Pakker der kvart og evt semiseriene selges samlet med lavere pris
-Billettinfo ut i god tid før kampene, la folk få tid på seg
-Vi tilbyr oss å selge billetter for Oilers ved å ha stand på kjøpesentre før kvartfinalene, mot en andel av inntektene.

Årsakene til at mange velger bort kvartfinalene er mange og sammensatte, men noe som går igjen er kostnaden. Folk har kanskje brukt 4000 på et sesongkort, og så skulle betale full pris for å se Oilers mot det 7/8-dårligste laget i 2-3 kamper blir dyrt. Vi mener at det er viktigere å fylle hvert sete, og heller se på inntekter fra kiosker og barer som en ekstra inntekt. I tillegg så velger vi å tro at mer folk gir bedre stemning, mer energi, og øker lagets mulighet til å avgjøre jevne sluttspillkamper.


Møtet avsluttet 2115

Referent Ståle

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.